Poëzie voor het leven van alledag Geïnspireerd door het leven zelf: "Villa Raphael", de tweede gemeenschappelijke collectie van A.S. Création en het Nederlandse lifestyle-merk Raffi, brengt een vleugje poëzie in het leven van alledag.

Grote grafische bloemmotieven komen samen met brede blokstrepen, aangevuld met uni's met een lijnstructuur. De expressieve dessins in de kleurstellingen wit, zilver, rookblauw en poederig beige, zand, lichtgrijs en taupe brengen natuur en design, nonchalante urbaniteit en romantiek bij elkaar. Daarmee verrijken de wanddecoraties uit de koker van Maarten Vrolijk de zakelijkheid van alledag met een lichte, sprankelende sensualiteit. Ze vormen een sfeervolle achtergrond voor jong, ontspannen wonen en veranderen de vier muren in een oase met een overvloed aan licht, waarin de ziel inspiratie en kracht vindt.

Ontwerper Maarten Vrolijk heeft voor "Villa Raphael" zes dessins ontworpen, die vrij kunnen worden gecombineerd tot een creatief kunstwerk. Ze worden aangevuld door de zachte uni's van dune-behangsoorten en de textieluitstraling van linnen.

poppy – de natuur creëert prachtige bloesems, die de wanden volledig bedekken. poppy staat voor de vruchtbare combinatie van natuur en cultuur, van klassiek en modern.

lilium – gestileerde lelies, getekend met krachtige lijnen – een zinnebeeld van kracht en schoonheid. lilium geeft moderne woonomgevingen een vleug romantiek.

eden – fijne bloemranken, enigszins speels aangebracht, maar wel in een zachte en rustige lijn. eden creëert balans en een eiland van rust tussen het moment van vertrek en het moment van aankomst. ray – grote decoratieve bloemen met een sierlijke uitstraling. Dit brengt een charmant accent aan op de wand, waarmee klassiek en modern samenkomen.

rose – gestileerde rozen, soms in zachte natuurlijke tinten, soms in krachtig nachtblauw, zorgen voor een elegant rustpunt middenin de bruisende dagelijkse levendigheid.

duet – brede, moderne blokstrepen vormen een perfecte aanvulling op de bloemdessins en creëren een sfeervolle balans tussen modern en romantisch, tussen beweging en rust. {{banneralgemeenlangetekst


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen