wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Behang - wandbekleding

 
FotobehangFAB behang voor fashionistas!
Oh la laa.. Estahome.nl’s nieuwe behangcollectie #FAB is absolutely FABulous! Geïnspireerd door de fascinerende “Hollywood Glam” van dé capital of fashion Parijs, toont deze fancy collectie behang voor hippe mode meiden.
Lees meer
Mediterraan behangSiena: mediterraan behang
Omgeven door schilderachtige dorpjes en wereldbekende wijngaarden, genesteld in het indrukwekkende landschap van Toscane: Siena, wel de mooiste stad van de Italiaanse regio.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis roomplanner
Frisse behangpatronenNew Look: frisse behangpatronen
Modern, trendy, designbewust: De behangcollectie "New Look” van A.S. Création heeft de wandoutfit voor jong, individueel wonen. Het steenachtige uiterlijk onderstreept het levendige uiterlijk en zowel speelse bloesemranken als elegante ornamenten verschaffen een zorgeloze atmosfeer.
Lees meer
KeukenbehehangKitchen Dreams - Keukenbehehang
De keuken geldt als het middelpunt van een woning en maken er daarom aanspraak op dat ze mooi en gezellig zijn. Om de keuken nog aantrekkelijker te maken, toont A.S. Création met de collectie "Kitchen Dreams" een afwisselende selectie keukenbehang voor iedere stijl voor woninginrichting.
Lees meer
BehangdromenBehangdromen
Wanneer speelse bloempatronen op romantische ornamenten samenkomen, dan is het weer tijd voor frisse behangdesigns van de succesvolle serie "Memory" van A.S. Création.
Lees meer
Gratis woonmagazine
Bloemige behangdromenBloemige behangdromen
Met "Secret Garden" brengt A.S. Création een collectie op de markt die speelse bloemenmotieven en tijdloos mooie ornamenten in een moderne look vertaalt.
Lees meer
nieuwe “High Rise” behangcollectieHIGH RISE by MICHALSKY Living
De nieuwe “High Rise” behangcollectie is een aanvulling op de succesvolle MERTROPOLIS BY MICHALSKY LIVING Serie. Michael Michalsky liet zich net als reeds bij de vorige collectie inspireren door het levensgevoel in de metropolen van deze wereld.
Lees meer
BehangcollectieHarmony in motion
A.S. Création is bovendien bijzonder trots op de eerste gezamenlijke collectie met de Poolse designer Mac Stopa. De oprichter van de studio Massive Design is een echt multitalent, die als architect en interieur- en industrieel designer grote successen oogst.­
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Simply Decor behangSimply Decor behang
Bont, veelzijdig en individueel: A.S. Création presenteert met de behangcollectie "Simply Decor" de mooiste decors voor iedere woonruimte. De afwisselende mix van verschillende themawerelden biedt het juiste design voor grote en kleine behangfans.
Lees meer
Behang: Belle EpoqueBehang: Belle Epoque
Pure romantiek! De behangcollectie "Belle Epoque" van het huis A.S. Création verrijkt de woonsfeer en herinnert aan de vervlogen tijden van klassieke en stijlvolle wanden.
Lees meer
Muurschilderingen anno 2017Muurschilderingen anno 2017
Graham & Brown lanceert een nieuwe collectie digitaal behang. Het is behang maar het lijken echte muurschilderingen. Gewaagde patronen en florale motieven staan garant voor een opvallende feature wand.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Mooier wonen van AS CreationMooier wonen van AS Creation
Trendy kleuren en facetrijke structuren zijn het handelsmerk van behang in de collectie SHÖNER WOHNEN van A.S. Création. Deze karakteristieke stijl volgt ook de gezamenlijke nieuwe, nu negende collectie.
Lees meer
BehangESPRIT Home 12
2017 geeft de mode- en levensstijlmerken een nieuwe, frisse interpretatie van het thema reizen, met hoogwaardige materialen, spannende designs en nieuwe texturen.
Lees meer
Color StoriesColor Stories
Elke kleur heeft zijn eigen verhaal: op basis van de natuur, gebaseerd op muziek, op basis van plaatsen of op voedsel. Alle dingen in het leven waar we van genieten.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner