wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Behang - wandbekleding

 
Mooier wonen van AS CreationMooier wonen van AS Creation
Trendy kleuren en facetrijke structuren zijn het handelsmerk van behang in de collectie SHÖNER WOHNEN van A.S. Création. Deze karakteristieke stijl volgt ook de gezamenlijke nieuwe, nu negende collectie.
Lees meer
BehangESPRIT Home 12
2017 geeft de mode- en levensstijlmerken een nieuwe, frisse interpretatie van het thema reizen, met hoogwaardige materialen, spannende designs en nieuwe texturen.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis roomplanner
Color StoriesColor Stories
Elke kleur heeft zijn eigen verhaal: op basis van de natuur, gebaseerd op muziek, op basis van plaatsen of op voedsel. Alle dingen in het leven waar we van genieten.
Lees meer
BehangIndian Summer
Indian Summer brengt exotische avonturen in huis. Een collectie voor interieur liefhebbers die verder kijken dan grenzen en die zich altijd en overal laten inspireren door kunst, fashion, kleuren en interieurs die ze wereldwijd zien.
Lees meer
Schilderij kiezen bij je interieurWelk schilderij past bij mij
Met een schilderij aan de muur krijgt je interieur een rijkere uitstraling. Je maakt er ook een statement mee, dit is wie ik ben, waar ik voor sta. Maar een schilderij kiezen is niet eenvoudig. Waar begin je en hoe maak je de juiste keuze? Ik ga je proberen op weg te helpen met het maken van je keuze.
Lees meer
Gratis woonmagazine
Eijffinger SIROC​Eijffinger SIROC​
Laat u meevoeren door de Sirocco, de warme wind uit de woestijn. Bewonder de magnifieke landschappen, schitterende kustlijnen, wilde dieren en authentieke dorpen.
Lees meer
Eijffinger ReflectEijffinger Reflect
Reflect is een collectie vol weerspiegelingen, met luxe dessins in stralende kleuren. Een chique bladerpatroon, parmantige pauwen, glinsterende schubben, faux-uni’s met glimmende stipjes in verschillende varianten vangen het licht.
Lees meer
Behang Behang van 2017
Als kick off van het nieuwe jaar introduceert Graham & Brown haar “Wallpaper of the Year 2017”: Reflections. In dit behang worden de belangrijke trends gecombineerd.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Graham and BrownKelly Hoppen by Graham and Brown
Graham & Brown kondigt de lancering aan van haar nieuwste behangcollectie met de award winnende interieurdesigner Kelly Hoppen MBE. De nieuwe collectie is geïnspireerd op de voorliefde van Kelly voor strakke lijnen en geometrische patronen en verfijnde texturen.
Lees meer
Cactus behangCactus behang
Dit geometrische behang van Graham & Brown kreeg de naam “Prince Charles”. Het is ontworpen door Alessandro Pollio en geïnspireerd op de natuur. Het patroon is grafisch en een beetje mysterieus.
Lees meer
BehangenZo wordt behangen gemakkelijk
Behangen was nog nooit zo eenvoudig - met vliesbehang kunt u uw muren in enkele stappen een nieuwe look geven. Geen inweken, geen vervelend voorplakken van het behang en eenvoudig te verwijderen bij renovatie! De voordelen van het veelzijdige vliesbehang zijn onmiskenbaar.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Marmer behangMarmer behang
De marmertrend houdt nog even aan. Een behang met een marmereffect in grijs of zwart laat de wand perfect tot zijn recht komen. Graham & Brown heeft zo’n marmerbehang in haar collectie.
Lees meer
behang met streepjesSimply Stripes
Vele mensen denken dat het design van streepjesbehang beperkt is tot gewone strepen. Maar bij nader inzien komen we tot verrassende ontdekkingen - brede en smalle strepen, of lengte- of dwarsrichting - strepen zorgen voor afwisseling en spannende designmogelijkheden.
behang met streepjes
Seaworld behangSeaworld behang
Wat is er mooier dan een onbezorgde dag aan de zee? Een lange strandwandeling, de mooiste schelpen verzamelen en steentjes over de zee laten springen – vakantieherinneringen worden gewekt.
muurdecoratie met maritieme flair
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner