wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Behang - wandbekleding

 
BehangOp het spoor van de natuur
Trendgericht en daarbij altijd elegant: de nieuwe gezamenlijke behangcollectie van het toonaangevende damesblad en het merk Livingwalls presenteert zich in de karakteristieke stijl BRIGITTE.
Lees meer
BehangNeobarok treft het purisme
De behangdesigns van ontwerpster Jette Joop zijn net zo veelzijdig als zijzelf. Samen met A.S. heeft Création de gevierder ontwerpster een nieuwe behangcollectie vormgegeven
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis roomplanner
BehangDoorleefde wanden
Oude wanden, muren van steen, hout of ander materiaal zijn niet meer weg te denken uit trendy interieurs. Echter hoe kun je deze realiseren in een nieuwbouw woning
Lees meer
BehangOude meesters op een nieuw doek
Met trots presenteert Graham & Brown de behangcollectie Old Masters. Geïnspireerd door de grootste kunstenaars die ons land heeft voortgebracht, ontwikkelde het bedrijf twee rijk gedecoreerde behangen.
Lees meer
BehangSoft Tones met een punch
Het voorjaar nodigt uit om het huis weer een opfrisbeurt te geven. Geen zin in een grote schoonmaak maar wel in wat frisheid in huis dan biedt Graham & Brown volop kansen om de muren van een fris nieuw behang te voorzien.
Lees meer
Gratis woonmagazine
FotobehangFAB behang voor fashionistas!
Oh la laa.. Estahome.nl’s nieuwe behangcollectie #FAB is absolutely FABulous! Geïnspireerd door de fascinerende “Hollywood Glam” van dé capital of fashion Parijs, toont deze fancy collectie behang voor hippe mode meiden.
Lees meer
Mediterraan behangSiena: mediterraan behang
Omgeven door schilderachtige dorpjes en wereldbekende wijngaarden, genesteld in het indrukwekkende landschap van Toscane: Siena, wel de mooiste stad van de Italiaanse regio.
Lees meer
Frisse behangpatronenNew Look: frisse behangpatronen
Modern, trendy, designbewust: De behangcollectie "New Look” van A.S. Création heeft de wandoutfit voor jong, individueel wonen. Het steenachtige uiterlijk onderstreept het levendige uiterlijk en zowel speelse bloesemranken als elegante ornamenten verschaffen een zorgeloze atmosfeer.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
KeukenbehehangKitchen Dreams - Keukenbehehang
De keuken geldt als het middelpunt van een woning en maken er daarom aanspraak op dat ze mooi en gezellig zijn. Om de keuken nog aantrekkelijker te maken, toont A.S. Création met de collectie "Kitchen Dreams" een afwisselende selectie keukenbehang voor iedere stijl voor woninginrichting.
Lees meer
BehangdromenBehangdromen
Wanneer speelse bloempatronen op romantische ornamenten samenkomen, dan is het weer tijd voor frisse behangdesigns van de succesvolle serie "Memory" van A.S. Création.
Lees meer
Bloemige behangdromenBloemige behangdromen
Met "Secret Garden" brengt A.S. Création een collectie op de markt die speelse bloemenmotieven en tijdloos mooie ornamenten in een moderne look vertaalt.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
nieuwe “High Rise” behangcollectieHIGH RISE by MICHALSKY Living
De nieuwe “High Rise” behangcollectie is een aanvulling op de succesvolle MERTROPOLIS BY MICHALSKY LIVING Serie. Michael Michalsky liet zich net als reeds bij de vorige collectie inspireren door het levensgevoel in de metropolen van deze wereld.
Lees meer
BehangcollectieHarmony in motion
A.S. Création is bovendien bijzonder trots op de eerste gezamenlijke collectie met de Poolse designer Mac Stopa. De oprichter van de studio Massive Design is een echt multitalent, die als architect en interieur- en industrieel designer grote successen oogst.­
Lees meer
Simply Decor behangSimply Decor behang
Bont, veelzijdig en individueel: A.S. Création presenteert met de behangcollectie "Simply Decor" de mooiste decors voor iedere woonruimte. De afwisselende mix van verschillende themawerelden biedt het juiste design voor grote en kleine behangfans.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner