wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Parmezaanse kaas lamp

 
gratis woonbrochures
Gratis keukenboek
gratis roomplanner
verlichting, parmesan, cheese lamp, interieur, wonen

Uniek design voor het interieur van elke liefhebber van lekker eten

Goed nieuws voor de liefhebbers van lekker eten én mooie design producten. Met de Parmesan Cheese Lamp is deze geliefde Italiaanse kaas binnen handbereik van iedereen. De lamp is niet gemaakt van echte kaas, maar heeft wel dezelfde details en grootte als een echte Parmezaanse kaas. Een uniek product dat past in het interieur van elke liefhebber van lekker eten.

De makers van de Parmesan Cheese Lamp, deden hun inspiratie op tijdens een culinaire vakantie door Italië. Door hun bezoek aan een Parmezaanse kaasboer raakten ze onder de indruk van het hele proces rondom deze kaas. Als echte kaasliefhebbers besloten ze deze inspiratie om te zetten tot een product: de Parmesan Cheese Lamp. Deze lamp heeft een authentiek binnenwerk van gelakt wit staal.

Luxe versie

Inmiddels is er ook een luxere versie van de lamp beschikbaar; de Parmesan Cheese Lamp DLX. Voor de liefhebbers van die andere Italiaanse kaas is er de Parmesan Cheese Lamp Grana. Deze lampen zijn afgewerkt met een groot RVS binnenwerk en een bijpassend armatuur.

Net echt

De lampen zijn bijna niet te onderscheiden van een echte Parmezaanse kaas. Ze hebben dezelfde grootte (diameter 43 cm) en zijn voorzien van dezelfde unieke details die deze kaas zo herkenbaar maken. Uiteraard zijn de lampen niet van echte kaas gemaakt, maar van een mooie kunststof kap, met RVS of gelakt staal als binnenwerk. Een echte eyecatcher in elke keuken of boven de eetkamertafel.

Ander uniek design

Naast de Parmesan Cheese Lamps heeft Qucina enkele andere lampen in het assortiment. De Qolino Lamp; een speelse lamp in de vorm van een vergiet. En voor koffieliefhebbers de Coffee Lamp, gemaakt van een authentiek, groot koffieblik.

Deze unieke lampen zijn te koop via www.parmesancheeselamp.com.

gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner