wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Verlichting

 
Verlichting in de woonkamerVerlichting in de woonkamer
Verlichting in de woonkamer is niet altijd zo makkelijk te vinden. Natuurlijk, er zijn tientallen winkels met duizenden lampen te vinden. Maar hoe vind je nou in dat enorme aanbod precies die lampen die jij mooi vindt? En hoe krijg je nu echt de perfecte sfeer en gezelligheid in de woonkamer?
Lees meer
trap verlichten met ledverlichtingTrapverlichting met led
De trap is al lang niet meer het ondergeschoven kindje in huis en mag anno 2017 gezien worden. Wanneer we ons laten inspireren zien we de mooiste trappen met prachtige trapleuningen voorbij komen! Maar heb je er wel eens aan gedacht om je trap te verlichten?
Lees meer
Solarspot daglichtsysteem
gratis roomplanner
IKEA Smart LightingIKEA Smart Lighting
IKEA lanceert de Smart Lighting collectie: kant-en-klare sets slimme led-verlichting voor een vriendelijke prijs, die bovendien voor iedereen makkelijk te installeren zijn.
Lees meer
Philips Hue CandlePhilips Hue Candle
Philips introduceert de Philips Hue Candle, een E14 kaarslamp met kleine fitting die regelbare LED-sfeerverlichting - van romantische sfeerverlichting tot helder licht voor een energieke sfeer
Lees meer
Linoleum lampLinoleum lamp
De linoleumlamp van Marie-Louise Velthuijzen heeft de aandacht getrokken in de tweede editie van Forbo Floorings Student Challenge. Na de Willem de Kooning Academie in 2015 was nu de Zweedse Academy of Design and Crafts aan de beurt.
Lees meer
Gratis woonmagazine
Led verlichting IkeaShinen met IKEA
Het nieuwe jaar is koud, nat en vooral donker begonnen. Daarom zorgt IKEA voor wat licht in de duisternis. Het woonwarenhuis is in 2015 wereldwijd overgeschakeld op de verkoop van 100 procent led-verlichting.
Lees meer
Philips HueKleur je leven met Philips Hue
Dat Philips Hue lampen enorm populair zijn zien we aan de vele smaakvolle interieurbeelden die we voorbij zien komen op Instagram. Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat een Hue lamp met de ambiance in jouw huis kan doen?
Lees meer
Led verlichting aanslutienLedverlichting aansluiten
Het vervangen van onze traditionele spaar en gloeilampen voor ledverlichting is gelukkig een fluitje van een cent. Zoals aangegeven zijn ledlampen met dezelfde fittingen verkrijgbaar.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
De led gloeilampDe led gloeilamp
De laatste jaren maakt LED steeds meer zijn intrede in de verlichtingswereld. Sinds kort is daar de LED Gloeilamp bij gekomen. Dit is een LED lamp die in alles lijkt op een traditionele gloeilamp.
Lees meer
De mogelijkheden van ledverlichtingDe mogelijkheden van ledverlichting
Ledverlichting is tegenwoordig enorm populair. Dit komt vooral doordat ze energiezuinig zijn en veel branduren meegaan.
Lees meer
The CryptexThe Cryptex
De Hemmesphere lampen collectie van Massow design, combineert prachtig vormgegeven hout met de industriële uitstraling van een kale gloeilamp, om tot deze uitgesproken collectie te komen.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Designlamp van BabeleDesignlamp van Babele
Beginnend met een klassieke abat-jour silhouet en er vervolgens ermee spelen: uit elkaar halen in verschillende verwijderbare secties, husselen en ze weer in elkaar zetten.
Lees meer
Ceci HanglampCeci Hanglamp

Ceci n’est pas une lampe! Een gebroken gloeilamp functioneert niet, of … ? Dit lampje breekt met de stereotypen van ons dagelijks leven.

Lees meer
Cable LightCable Light

De aanmeerpalen die veel te zien zijn in havens waren de inspiratie voor deze keramieken lamp. The textielen kabel is om de keramieken lampenkap heen gewikkeld en zorgt zo voor een unieke uitstraling.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner