5609
Riverdale kerstcollectie 2014
Gepubliceerd: 21-10-2014

Magical Movie. Wit besneeuwde landschappen, rijkelijk gedekte tafels, magische lichtjes en op de achtergrond nostalgische muziek. Kerst 2014 is als een kerstfilm.

Wat is nou fijner in kerststemming komen dan samen op de bank onder een plaid te kijken naar een heerlijke klassieke kerstfilm. Lekker wegdromen van een winters sneeuwlandschap, bomen volgehangen met lichtjes en prachtige kransen aan de voordeur. Dit alles omlijst met nostalgische muziek. Maar ook die elegante actrice in haar beeldschone japon, de gentleman in smoking en de inspirerende decors maken deel uit van deze op en top kerstsetting. En juist dit gevoel vindt u terug in de Riverdale kerstcollectie van 2014: a Magical Movie!

Warme kleuren als burgundy red, antique pink en raisin brown zijn verwerkt in sfeerlichtjes, windlichten en kaarsen, maar ook sprankelende lantaarns en kussens met pailletten in champagne, silver en snowwhite ontbreken niet voor een meer serene kerstsfeer. Nieuw zijn de nostalgische blikken in diverse vormen. Niet alleen een mooie manier om kerstkoekjes in op te bergen, maar gebruik ze ook om dat waardevolle cadeau in te verpakken en zo onder de kerstboom te leggen. Voor een rijkelijk gedekte kersttafel mogen uiteraard de glanzende kandelaren niet ontbreken en een glazen stolp die over een dinerbord geplaatst kan worden als finishing touch. Zo wordt de kersttafel een chique eyecatcher.

Nu alleen nog het haardvuur aanmaken, een mooie rode wijn uitzoeken en delicate hapjes klaarzetten op tafel. Let the magic begin!

 

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide