wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Riverdale

 
Riverdale Butterfly BlissRiverdale voorjaar 2017
De nieuwe voorjaarscollectie 2017 van Riverdale is Butterfly Bliss. Een frisse collectie woonaccessoires met veel blauwe, witte en roze kleuren en natuurlijke materialen
Riverdale Butterfly Bliss
Riverdale kerstmis kersttrends Riverdale kersttrends
Met de Christmas Society presenteert Riverdale een kerstcollectie waarbij qua sfeer en beleving alles draait om het samen zijn. Windlichten staan mooier wanneer ze met meerdere soorten samen staan, kaarsen staan fraaier samen gegroepeerd, meerdere kussens liggen samen op een bank voor een behaaglijk kerstgevoel.
Riverdale kersttrends 2016
Gratis keukenboek
Riverdale woontrends najaar 2016 Royal NomadsRiverdale Royal Nomads
Met thema’s als Royal Blue, Antique Pink, All Natural & Black en Luxury Lodge worden de meest elegante en geraffineerde tinten uit het naJaarspallet van de natuur tot leven gebracht in de collectie Royal Nomads.
Riverdale woontrends najaar 2016
Riverdale woontrends najaar 2016 Luxury LodgeRiverdale Luxury Lodge
Binnen naar buiten halen in het najaar? Natuurlijk! Creëer thuis op de veranda of het terras het Lodgegevoel met stoere kelims, grote windlichten en zachte bontplaids. Vuurkorf aan, de ketel op het vuur voor een mok warme thee of chocolademelk, marshmallows erbij en genieten maar!
Riverdale woontrends 2016
Riverdale woontrends najaar 2016 Antique PinkRiverdale Antique Pink
Voor een warm en romantisch najaarsinterieur is Antique Pink een absolute must qua kleur in huis. Antique Pink is prachtig in combinatie met zacht lila, Merlotrood, chocoladebruin en roze. Imitatiezijde bloemen in vergrijsde tinten zijn de finishing touch.
Riverdale woontrends 2016
Riverdale woontrends najaar 2016 natural and blackRiverdale All Natural & Black
Tijdloos en elegant, natureltinten in combinatie met zwart. Ze vormen een perfecte basis voor elke sfeer, van romantisch tot landelijk en klassiek. Woonaccessoires met een uitgesproken dessin geven het serene kleurenbeeld een opvallend karakter.
Riverdale woontrends 2016
Riverdale Royal Blue woontrends najaar 2016Riverdale Royal Blue
Blauw is stoer. Blauw is koninklijk. Blauw is ingetogen. Blauw is elegant. En blauw is dé trend. De najaarscollectie van Riverdale, Royal Nomads, heeft al deze facetten in zich.
Riverdale woontrends 2016
Riverdale Summer SymphoniesRiverdale Summer Symphonies
Summer Symphonies is een lofzang voor elk interieur. Met oceaankleurige kaarsen, zandkleurige kussens, luchtige plaids en stoere windlichten haal je de ‘symphonie’ van de zomer in huis!
Riverdale Summer Symphonies
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Riverdale kersttrends 2015Riverdale kersttrends 2015
Met de collectie Wishes & Wonders omhelst Riverdale het warme thuisgevoel. Thuis zijn is het nieuwe zijn. In
een comfortabele en casual outfit komen vrienden en familie eten.
Riverdale Wishes and Wonders
Riverdale Vagabond VibesRiverdale Vagabond Vibes
Met de nieuwe collectie Vagabond Vibes weet Riverdale dit najaarsgevoel te vertalen naar een rustieke en stoere collectie. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen als aardewerk, metaal, glas en hout in zowel vergrijsde tinten als warme herfstkleuren ontstaat er een bijna Hollandse Meestersachtige sfeer.
Riverdale najaar woontrend
Riverdale badkamertrends 2015Riverdale badkamertrends 2015
De nieuwe badkamertrend Bohemian Blend van Riverdale geeft het gevoel van genieten. Subtiel gecombineerde materialen geven de badkamer de stoere Riverdale touch.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
RiverdaleTuintrends 2015 by Riverdale
Nieuw dit voorjaar, Riverdale’s OUTDOOR. collection! Elk dakterras of tuin kan voortaan in de herkenbare Riverdale stijl worden gedecoreerd.
Lees meer
Riverdale keukentrends 2015Riverdale keukentrends 2015
Koken is een feestje. Koken is ontmoeten. Koken is proeven, uitproberen, lachen en vooral samen genieten. Bohemian Blend is de Keukentrend 2015 van Riverdale
Lees meer
Riverdale Bohemian BlendRiverdale Bohemian Blend
De nieuwe zomercollectie Bohemian Blend heeft het gevoel van genieten vertaald naar zeshonderd interieurproducten. Lichte kleuren als Coconut White, Ocean Sky Blue en Soft Sandy Beach en materialen als luchtige linnen en katoenen vormen een sereen en dromerig geheel.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner