2599
Zonwering
Gepubliceerd: 23-10-2012 Laatste update: 02-03-2023

Vind je horizontale jaloezieen te strak bij je interieur en vitrage te oubollig? Met de nieuwe, sfeervolle collectie Silhouette & Shades biedt Luxaflex een stijlvol alternatief. De zachte, stoffen lamellen van de Silhouette & Shades lijken te zweven tussen het doorschijnende voile. Een oplossing die een elegante uitstraling geeft en door de ruime variatiemogelijkheden afgestemd kan worden op elk interieur.

Silhouette & Shades geven een diffusere lichtinval dan horizontale jaloezieen en hebben niet het gesloten karakter van gordijnen. Silhouette & Shades, met doorschijnende voile aan de voor- en achterzijde, maken het mogelijk het binnenvallende licht in huis te filteren en de privacy te vergroten.

Er kan volop gevarieerd worden met verschillende stofkleuren en"structuren. Bijvoorbeeld met de screenachtige stof die 25% betere warmtewering biedt en stoffen met een zijde- en linnen-look voor een natuurlijke uitstraling. Alle zichtbare onderdelen worden standaard op elkaar en op de gekozen stof afgestemd. Hierdoor vormt de raambekleding een stijlvol geheel.

inspiratiebrochures1.png

Luxaflex

Naast de lamelbreedtes van 50 mm en 75 mm heeft deze collectie ook een lamelbreedte van 100 mm. Deze variant is zeer geschikt voor grotere ramen en zorgt voor een mooie balans in grote ruimtes. Met de vernieuwde en vrijwel geruisloze PowerRise  bediening met afstandsbediening wordt wonen pas echt comfortabel.

Luxaflex

Silhouette & Shades beschermen meubilair en houten vloeren tegen verkleuring door zonlicht, ook als de lamellen open zijn. Bij geopende lamellen zorgen de Silhouette & Shades voor een UV-bescherming tot 88% en wanneer ze gesloten zijn is dit zelfs 99%. Op deze manier haal je de ideale combinatie van sfeer en functionaliteit in huis.

Luxaflex

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide