De nieuwe vtwonen Luxaflex® Trendcollectie 2009 is met recht een exclusieve collectie: raambekleding uit de nieuwste Luxaflex®-collectie aangevuld met unieke dessins, ontworpen door vtwonen. Resultaat zijn verrassende Horizontale Jaloezieën en Duette® & Roman Shades die de vertrouwde kwaliteit van Luxaflex® combineren met vier najaarstrends in natuurlijke kleuren.

Najaarstrend 1: natuur- & watertinten
De nieuwe vtwonen Luxaflex® Trendcollectie 2009 heeft een stoere landelijke uitstraling. De kleursferen zijn geïnspireerd door de natuur: blauw-groen, rood-bruin, naturel en zwart-wit. Kleuren die in elk interieur passen en die neutraal overkomen of net voor een opvallend accent zorgen. Een greep uit de natuur- en watertinten: olijfgroen, lindegroen, salie, hemelsblauw, aubergine, oker en kaneel.

Ga voor een frisse, rustgevende look met een Rolgordijn met vrolijk dessin - ideaal voor een grafisch accent bij effen kleurvlakken. Of verras met een onverwachte toets: Vouwgordijnen met een grof weefsel in ingetogen petrolblauw.

Najaarstrend 2: krijtwit & helmgras
Met vtwonen Luxaflex® Trendcollectie 2009 breng je strand en duinen zo in huis. Bovendien zijn de producten zo neutraal van vormgeving, dat ze evengoed in een romantische woonstijl passen als in een minimalistisch interieur.

De Plissé Shades van Luxaflex® bestaan uit een enkele laag stof en zijn verkrijgbaar in verschillende transparanties. Daarbij kan je deze op allerlei manieren positioneren dankzij de handige functie Top Down Bottom Up: van boven naar beneden, van beneden naar boven, of een combinatie van beide. Ideaal om natuurlijk licht binnen te laten zonder aan privacy te moeten inboeten. De Duette® Shades hebben een dubbele laag stof, mooi mat. Nieuw is dat je voor extra brede banen van 64 mm kan kiezen: ideaal voor wie een groot raamoppervlak heeft maar toch een rustig beeld wilt.

Najaarstrend 3: herfstige tinten
Geen najaar zonder herfstige tinten. De nieuwe collectie brengt een warme gloed in huis met kleuren als koper, brons, bramenpaars en aubergine. En als je weet dat raambekleding een kamer veel minder domineert dan een muur in een felle kleur, dan kan je gerust beginnen ex-perimenteren.

Handige tips: doorbreek de hoekigheid van een ruimte met veel strakke lijnen. Wat dacht je van een Rolgordijn met een donkerpaarse kronkelstreep op wit? Ook altijd geslaagd, herfstige kleuren zoals braampaars en aubergine naast grijs en naturel.

Najaarstrend 4: wit, vergrijsd & zwart
In de nieuwe Luxaflex® vtwonen Trendcollectie 2009 zijn ook een aantal grafische dessins opgenomen. Zoals een subtiel dessin van cirkels en stippen, geïnspireerd op een akker. Daarbij vormen wit, grijs en zwart het ideale kleurpalet voor dessins en contrasten. Leef je uit, experimenteer en combineer!

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen