Het creëren van decoratieve raambekleding die past bij elke stijl of inrichting is geen eenvoudige opgave. Luxaflex, Europees marktleider in raambekleding, komt echter met de vernieuwde Roman Shades collectie, die het decoreren van ramen tot kunst verheft.

Na het ongeëvenaarde succes van de introductie in 2006 presenteert Luxaflex nu een nieuwe selectie van prachtige stoffen en elegante Finishing Options, die de collectie een volledig natuurlijke look and feel geven.

De nieuwe serie stoffen is geïnspireerd op de natuur en vertegenwoordigt de allernieuwste stijlen in interieurdecoraties. De kleuren en stoffen zijn zorgvuldig geselecteerd door interieurontwerpers en bevatten drie nieuwe reeksen van jacquards, geborduurde en geweven stoffen: Natural Living, Floral & Ornament en Contrast in Natural Black & White.

Om de Roman Shades collectie geheel persoonlijk te maken is er nu keuze uit een uitgebreide selectie van Finishing Options, waaronder:

Zweedse volant

Bij dit type wordt de volant in zijn geheel verlengd. Er ontstaat als het ware een volant die dubbel zo groot is. De segmenthoogte wordt aan de hoogte van het product aangepast. Dit vouwgordijn heeft een strakkere look en heeft als bijkomend voordeel het smalle pakket.

Segmenta

De baleinen worden om en om door het optrekkoord overgeslagen. Dit is bij uitstek geschikt voor hogere ramen en ramen in nissen door het smalle pakket. Dit volle segment model is optioneel te bestellen.

Ring & Tape

Een nieuwe optie die bestaat uit ringen met een koper-, graniet- of houteffect waar een tape, een gevlochten riem, doorheen kan worden gehaald. De tape, die in de kleuren zwart, bruin en gebroken wit leverbaar is, wordt aan de achterzijde met klittenband bevestigd.

Met deze uitgebreide reeks elegante stoffen en de diverse nieuwe Finishing Options maakt deze unieke en vernieuwde Roman Shades collectie het pas echt eenvoudig om een eigen, gepersonaliseerd vouwgordijn te creëren.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen