Het najaar is weer aangebroken! De tijd van het jaar waarin we regelmatig worden getrakteerd op een flinke herfststorm of heel af en toe op een mooie zonnige dag waarbij de thermometer boven de 20 graden uitschiet. De meeste tijd brengen we weer binnen door. We stylen ons interieur in herfstsfeer met gezellige kaarsen en een lekkere warme plaid zodat we met heerlijk warme voetjes, onderuitgezakt op de bank, ons favoriete tijdschrift kunnen lezen.   

 

Slim bedacht

Doordat het weer eerder donker wordt of omdat we liever niet naar die grijze grauwe weersomstandigheden kijken, sluiten we steeds vroeger en vaker onze gordijnen. We hebben het er maar druk mee! Hoe fijn zou het zijn als de raamdecoratie zichzelf zou sluiten zodat we hier bijna geen omkijken meer naar hebben? Klinkt bijna te mooi om waar te zijn hé? Mooi niet want wij hebben heel fijn nieuws van Luxaflex voor je! Luxaflex heeft vorig jaar het slimme elektrische bedieningssysteem PowerView Motorisation geïntroduceerd. Hiermee is het mogelijk om je raambekleding automatisch te bedienen via een app op je smartphone of tablet, of met de handige Pebble-afstandsbediening.

Met slechts een druk op de knop kun je overal de lichtinval van je woning regelen. Of het nou gaat om een raam of alle ramen in je woning. Met PowerView Motorisation creëer je op elk gewenst moment van de dag de perfecte sfeer! Je kunt de PowerView Motorisation zelfs programmeren zodat op vaste tijdstippen je raamdecoratie open gaat of sluit.

RB_2003.jpg

Gemak dient de mens

Stel je eens voor... 's-morgens een stuk energieker opstaan omdat je langzaam wakker kunt worden en rustig kan wennen aan het licht met de raambekleding halfopen. Of dat de raamdecoratie als de zon ondergaat automatisch sluit, ook al zit jij nog op je werk. Buiten dat dit ontzettend fijn is bespaar je hiermee ook nog eens op je energierekening. De PowerView Hub berekent namelijk zelf wanneer de zon opkomt en weer ondergaat.

Nog mooier aan de PowerView Motorisation is dat je deze ook via je smartphone of tablet kunt bedienen, zelfs vanuit het buitenland als je op vakantie bent of weg bent voor een zakenreis. Je wekt immers de indruk dat er iemand thuis is als de raamdecoratie in beweging is en dat geeft een veilig gevoel.

Creëer jouw persoonlijke scène

Met de speciale PowerView app kun je gepersonaliseerde scènes creëren zodat de raamdecoratie beweegt naar de door jou ingestelde posities. Wil je een filmpje kijken dan creëer je bijvoorbeeld een 'movie' scene zodat je zonder lichtinval op je beeldscherm je favoriete film of serie kunt bekijken.

Naast dat de Luxaflex raamdecoratie een slimme oplossing biedt voor in je woning is de raamdecoratie ook heel erg mooi en stijlvol. Er is een breed aanbod van materialen, kleuren en stijlen verkrijgbaar. Zoals de sfeervolle Silhouette Shades en Duette Shades, maar ook de nieuwste Rolgordijn Reflection collectie kan uitgerust worden met PowerView Motorisation.   Ben je een designliefhebber en ook nog eens dol op de nieuwste smarthome snufjes dan is de PowerView Motorisation een absolute musthave voor jou!

Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website van Luxaflex

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Mijn Bad
Morres 2018
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Keukenkampioen
Design leuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen