wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Raambekleding - zonwering

 
Raambekleding trends 2017Raamdecoratietrends 2017
Ben je op zoek naar een trendy raamdecoratie voor in de keuken of in de badkamer denk dan eens aan houten Jaloezieën of de wat luxere variant, de shutters.
Lees meer
SlaapkamerstijlJouw slaapkamerstijl kiezen
Het is niet altijd makkelijk de perfect passende stijl voor je slaapkamer uit te kiezen. Er zijn ontzettend veel verschillende dingen waar men op kan letten en het kan enorm lastig zijn. Maak je geen zorgen, voor alles is een oplossing.
Lees meer
Gratis keukenboek
gratis roomplanner
Plisse gordijnenPlisse gordijnen
Voor je nieuwe woning of je net verbouwde woning ben je op zoek naar een echt mooie oplossing om je ramen te decoreren en je lichtinval te reguleren. Je hebt wellicht een aantal voor de hand liggende mogelijkheden de revue laten passeren.
Lees meer
vouwgordijnen, warm en sfeervolVouwgordijnen, warm en sfeervol
Tegenwoordig zijn vouwgordijnen een van de meestverkochte producten op het gebied van raamdecoratie. Dat is ook niet zo gek want vouwgordijnen zorgen voor veel warmte en een gezellige sfeer.
Lees meer
Duo rolgordijnDuo rolgordijn
Je bent op zoek naar een chique en functionele manier om de lichtinval in je woning te reguleren. Je zoekt naar een voordelige en gebruiksvriendelijke oplossing. Daarnaast wil je ook echt maatwerk.
Lees meer
gratis woonbrochures
PaneelgordijnenPaneelgordijnen voor thuis
Je zoekt naar stijlvolle en goed functionerende zonwering voor je woonkamer, je werkkamer of je bedrijf. Er zijn verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Je kunt gaan voor de klassieke vitrage met gordijnen, die goed past in een traditionele inrichting.
Lees meer
doe het budget raamdecoratieStijlvolle raamdecoratie
Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor in je woonkamer maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen nood, wij hebben een aantal stijlvolle raamdecoraties voor in de woonkamer voor je op een rijtje gezet.
Lees meer
RaamdecoratiePassende raamdecoratie kiezen
Wij zien dat er weer meer voor kwaliteit gekozen wordt in het interieur en daar worden wij blij van! Of het nu gaat om meubelen, een goed matras of raamdecoratie, het moet een tijdje mee kunnen..
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
vouwgordijnenTrend: vouwgordijnen
Wat voor soort woonstijl je ook voorkeur heeft, vouwgordijnen kunnen altijd! Of je nu van een huiselijke, klassieke of romantische sfeer houd, met vouwgordijnen kan je alle kanten op.
Lees meer
Raambekleding; de mogelijkheden
Mooie raamdecoratie is niet alleen erg praktisch, maar zorgt ook voor een stukje sfeer in je huis. Voor elke woonstijl zijn er vele soorten raambekleding verkrijgbaar. Of je nou van een landelijke sfeer, strak design of van een romantische stijl houdt, de mogelijkheden zijn eindeloos!
Lees meer
BehangcollectieLevensvreugde voor op de muur
A.S. Création presenteert met “New Orleans” een behangcollectie die opvalt door een veelvoud van florale motieven met knalkleuren en bijpassende effen kleuren.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
zonweringBuitenzonwering
Het lijkt er nu toch echt op dat de zomer is losgebarsten. Heerlijk, de hele dag het zonnetje om je heen en als het even kan pikken we lekker een terrasje mee! Toch is de zon niet altijd gewenst
Lees meer
Rolgordijnen kopenSoorten rolgordijnen
Ben je op zoek naar iets nieuws voor je raam dan denk je misschien niet meteen aan een rolgordijn maar rolgordijnen bieden veel mogelijkheden
Lees meer
RolgordijnenRolgordijnen saai?
Wie aan rolgordijnen denkt, denkt vaak aan saaie of lelijke raamdecoratie... maar dat is anno 2016 hartstikke achterhaald want rolgordijnen zijn helemaal niet suf of saai maar juist hip en super praktisch ook!
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner