wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Raambekleding - zonwering

 
Kant en klare gordijnenKant en klare gordijnen
Ben je net verhuisd en heb je nog geen gordijnen voor de ramen hangen? Of zijn je oude gordijnen aan vervanging toe? Dan heb je de keuze uit twee opties: je gordijnen op maat laten maken of gaan voor kant en klaar gordijnen.
Lees meer
RaamdecoratieEen zomers interieur
Het mooiste seizoen van het jaar komt er weer aan, de zomer. Ben jij er al helemaal klaar voor? Vaak beginnen we met onze gardarobe. Lekker die warme winterkleren weer op een stapel achterin de kast en de zomerse kleding weer uithangen op een haakje.
Lees meer
Gratis keukenboek
gratis roomplanner
Luxury Wallpaper Luxury Wallpaper
De behangcollectie van het object- en premiummerk Architects Paper “Luxury Wallpaper” biedt een heel bijzondere mix van verschillende, hoogwaardige materialen en verrassende patronen.
Lees meer
Jaloezieën op maatJaloezieën op maat
In het voorjaar krijgen velen van ons de lentekriebels en zin om het huis van top tot teen onder handen te nemen. Lekker de lentesfeer in je interieur brengen, deuren open, ramen open, laat de lente maar binnen komen.
Lees meer
Isolerende werking van gordijnenIsolerende werking van gordijnen
Kleur in huis brengt leven, sfeer en gezelligheid. Ieder jaar is er weer een bepaalde kleur een echte trend. Het jaar 2017 draait om de kleur Denim Drift, deze kleur is uitgeroepen tot dé kleur van het jaar
Lees meer
gratis woonbrochures
Raambekleding trends 2017Raamdecoratietrends 2017
Ben je op zoek naar een trendy raamdecoratie voor in de keuken of in de badkamer denk dan eens aan houten Jaloezieën of de wat luxere variant, de shutters.
Lees meer
SlaapkamerstijlJouw slaapkamerstijl kiezen
Het is niet altijd makkelijk de perfect passende stijl voor je slaapkamer uit te kiezen. Er zijn ontzettend veel verschillende dingen waar men op kan letten en het kan enorm lastig zijn. Maak je geen zorgen, voor alles is een oplossing.
Lees meer
Plisse gordijnenPlisse gordijnen
Voor je nieuwe woning of je net verbouwde woning ben je op zoek naar een echt mooie oplossing om je ramen te decoreren en je lichtinval te reguleren. Je hebt wellicht een aantal voor de hand liggende mogelijkheden de revue laten passeren.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
vouwgordijnen, warm en sfeervolVouwgordijnen, warm en sfeervol
Tegenwoordig zijn vouwgordijnen een van de meestverkochte producten op het gebied van raamdecoratie. Dat is ook niet zo gek want vouwgordijnen zorgen voor veel warmte en een gezellige sfeer.
Lees meer
Duo rolgordijnDuo rolgordijn
Je bent op zoek naar een chique en functionele manier om de lichtinval in je woning te reguleren. Je zoekt naar een voordelige en gebruiksvriendelijke oplossing. Daarnaast wil je ook echt maatwerk.
Lees meer
PaneelgordijnenPaneelgordijnen voor thuis
Je zoekt naar stijlvolle en goed functionerende zonwering voor je woonkamer, je werkkamer of je bedrijf. Er zijn verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Je kunt gaan voor de klassieke vitrage met gordijnen, die goed past in een traditionele inrichting.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
doe het budget raamdecoratieStijlvolle raamdecoratie
Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor in je woonkamer maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen nood, wij hebben een aantal stijlvolle raamdecoraties voor in de woonkamer voor je op een rijtje gezet.
Lees meer
RaamdecoratiePassende raamdecoratie kiezen
Wij zien dat er weer meer voor kwaliteit gekozen wordt in het interieur en daar worden wij blij van! Of het nu gaat om meubelen, een goed matras of raamdecoratie, het moet een tijdje mee kunnen..
Lees meer
vouwgordijnenTrend: vouwgordijnen
Wat voor soort woonstijl je ook voorkeur heeft, vouwgordijnen kunnen altijd! Of je nu van een huiselijke, klassieke of romantische sfeer houd, met vouwgordijnen kan je alle kanten op.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner