Een mannenplant is een vrouwenmagneet. Televisiemaker, presentator, vrouwen- én plantenliefhebber Maxim Hartman legt in een reeks van zes korte, humoristische filmpjes haarfijn uit waarom. Gewapend met zes verschillende planten laat Hartman zien hoe een man met een plant in één klap aan de vrouw komt. In samenwerking met Mooiwatplantendoen.nl lanceert Maxim Hartman vandaag het eerste filmpje ‘De plant als vrouwenmagneet’. 

Maxim komt graag op voor de man, omdat hij vindt dat je als man wel iets pittiger mag zijn in deze maatschappij. ‘We moeten nu een man 2.0 worden. Dus met vrouwelijke eigenschappen maar wel assertief en voor onszelf opkomend,’ aldus Maxim. Een plant geeft de man de mogelijkheid om zich van zijn zogenaamde zachtere, verzorgende kant te laten zien. Zoals Maxim het zelf zegt: ‘Achter iedere succesvolle man, staat een plant. Dat vinden de vrouwtjes fantastisch en daar krijg je dus veel aandacht mee. Ze smelten en zijn dol op mannen met een plant.’

De plant als vrouwenmagneet - Met Maxim Hartman
De eerste aflevering - Vrouwentong, de plant waar je geheid mee scoort! Maxim toont in elke aflevering de verschillende krachten van mannenplanten. Zo hebben planten eigenschappen waar je extra aandacht mee krijgt en...size does matter. Bovenstaand het eerste deel over de Vrouwentong – de plant waar je geheid mee scoort!

In aflevering 2 gaat Maxim Hartman met de Codiaeum op stap. Deze mooie bonte jongen is kleurrijk en daardoor een echte vrouwenmagneet!

In aflevering 3 laat Maxim Hartman zien hoe je vrouwen tegen je aan laat kruipen met de Monstera. Een echte mannenplant die door zijn dikke stengels en gelobde bladeren geheid de aandacht trekt!

In aflevering 4 laat Maxim Hartman zien hoe je nooit meer alleen hoeft te zijn met de Schefflera.

In aflevering 5 laat Maxim Hartman zien hoe je hipstermeisjes scoort met de Scindapsus.

In aflevering 6 laat Maxim Hartman zien hoe je vrouwen scoort met de enorme verschijning van de Bananenplant.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Morres 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen