Amaryllis is niet zomaar een bloem. Ze symboliseert ware trots en betoverende schoonheid. Eenmaal geplant in huis ontpopt de schoonheid van deze bloembol zich vanzelf.


Verrassend simpel
Voor de Amaryllis hoef je absoluut geen groene vingers te hebben. Een Amaryllis laten bloeien is zo simpel, iedereen kan het!

betoverende-amarylis-02.jpg
Amaryllissoorten
De Amaryllis, ook wel Hippeastrum genoemd, is in ontelbaar veel verschillende kleuren verkrijgbaar. En ze zijn er ook nog eens in allerlei vormen en maten. Je kunt ze grofweg onderverdelen in grootbloemige soorten, kleinbloemige soorten en de dubbelbloemige soorten. De bloemen van grootbloemige Amaryllissoorten hebben vaak een diameter van wel 20 cm.

betoverende-amarylis-03.jpg
Groeiproces van de Amaryllis
Het bijzondere aan de Amaryllis is dat ze je een buitengewoon groeiproces laat zien. Het is verwonderend om te ontdekken hoe een Amaryllisbol zich ontpopt tot een ware schoonheid. Het groeiproces begint met de bloemstengels die uit de bol groeien. Hierna groeien de bloemknoppen steeds dikker tot ze openspringen. Binnen zes tot acht weken geniet je van de megagrote bloemen.

betoverende-amarylis-04.jpg
Amaryllis kopen
Ben je enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en koop zelf zo'n beauty. Amaryllisbloembollen koop je in de winkel. Ze zijn het beste verkrijgbaar tussen oktober en april. Vooral rondom de feestdagen is de keuze groot. Houd er rekening mee dat grote Amaryllisbollen de meeste en grootste bloemen geven.

betoverende-amarylis-05.jpg

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Morres 2018
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Mijn Bad
Design leuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen