wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Planten en bloemen

 
Vier Pasen met bloemen en plantenVier Pasen met bloemen en planten
Dit jaar valt Pasen op 16 en 17 april. Een extra lang weekend om bij te komen en de lente te vieren met geliefden.
Lees meer
BananenplantGaan met die banaan!
Met de revival van het Martinique Banana Leaf behang, is de print van een bananenblad geliefd bij elke interieur junkie. Ja, we geven toe, de bananenplant is nog altijd één van de coolste planten on earth.
Lees meer
gratis roomplanner
gratis woonbrochures
BananenplantWoonplant april: bananenplant
Alleen de bouw van deze magnifieke woonplant is al een natuurlijk hoogstandje. De stelen van bananenplant (de officiële naam is Musa) liggen over elkaar heen en vormen zo een spannende schijnstam waaruit steeds een nieuw blad omhoog komt.
Lees meer
Ananas als kamerplantAnanas als kamerplant
Wist jij dat de ananas behoort tot de tropische bromelia plantenfamilie? Deze ananasplant heeft allemaal kleine bloemetjes. Uit elke bloem ontstaat één vruchtje. Wat je ziet op de schil zijn al deze kleine vruchtjes, die met elkaar vergroeid zijn tot één grote vrucht: de ananas.
Lees meer
Bromelia woonplantWoonplant van de maand maart
Spannende vormen, tropische kleuren, met Bromelia haal je het mooiste uit het regenwoud in huis, als voorschot op de lente.
Lees meer
Gratis woonmagazine
Exclusieve palmenExclusieve palmen
Met exclusieve palmen creëer je een prachtig jungalow gevoel en haal je tijdens de donkere dagen de zomer alvast een beetje naar je toe: paradise found!
Lees meer
Ficus BenjaminaWoonplant Ficus Benjamina
Om de leegte die je kerstboom heeft achtergelaten een beetje te vullen heb je aan Ficus benjamina een topper. Deze mooie, groene plant heeft vele gezichten en is zowel verkrijgbaar met een volle kruin vol kleine blaadjes als een wat meer gestileerde plant met groter blad.
Lees meer
Azalea is Woonplant van decemberAzalea is Woonplant van december
De vrolijke, flamboyante bloemen van Azalea zijn een prima remedie tegen de donkere dagen voor kerst. Ze bloeien gul en sierlijk, op planten die de bekende struikvorm hebben, maar ook als mini, piramide of op stam verkrijgbaar zijn
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Tuinplant december: SparTuinplant december: Spar
Geen tuinplant die zo met december verbonden is als de spar. Deze kerstboom, vaak ten onrechte dennenboom genoemd, wordt dan massaal in huis gehaald en versierd.
Lees meer
Schuine bloempotSchuine bloempot

Deze bloempot leunt zijwaarts, zodat het de illusie heeft dat deze valt. Mooi om te combineren met een plant, omdat deze altijd verticaal groeit.

Lees meer
Bijzondere orchideeënWoonplant orchideeën
Het aanbod aan orchideeën wordt steeds rijker. Centraal staan deze maand zes onontdekte schatten, die grenzen verleggen en buitenaards mooi zijn.
Woonplant orchideeën
Volg Wonenonline op Instagram
Groenblijver krijgt kleurTuinplant oktober: Leucothoe
Groenblijvers zijn tuinplanten die het hele jaar hun blad behouden en de tuin een permanent groene uitstraling geven. Dat wil niet zeggen dat groenblijvers niet kunnen verrassen. Een tuinplant als Leucothoe laat juist in het najaar zien hoe mooi hij is.
Groenblijver krijgt kleur
Aglaonema woonplant Woonplant oktober: Aglaonema
Schitterend getekend blad en een mooie volle plant: Aglaonema is de perfecte opener van het we-gaan-lekker-weer-naar-binnen-seizoen. De bladen van Aglaonema hebben schitterende kleuren met fijnzinnige tekeningen.
Aglaonema woonplant
Sierlijke tuinborstelsSierlijke tuinborstels
Siergrassen geven vooral in het najaar sfeer aan de tuin. De bloeiende aren wuiven gracieus in de wind en het ritselende geluid werkt ontspannend. Een van de mooiste siergrassen is borstelveergras. Boven een fontein van grassprieten steken de ‘tuinborstels’ fier uit. Geef borstelveergras een plekje in je tuin of op je terras. September is een uitstekende maand om ‘m te planten.
Tuinplant september 2016
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner