wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Normann Copenhagen

 
Washing-UpWashing-Up
De Normann Copenhagen afwasbak is ontworpen door Ole Jensen. Met zijn ontwerp is een berg vaat zo weer weggewerkt! Behalve voor de afwas kan de bak ook voor andere dingen gebruikt worden. Zoals het opbergen van tijdschriften of als fruitmand.
Washing-Up
Block TrolleyBlock Trolley
Bijzettafel Block is een multifunctioneel tafeltje voor elke ruimte! Zo kan het bijzettafeltje rollen, is hij voorzien van twee lagen en heeft daarbij ook nog eens een super mooi design!
Block Trolley
Normann Copenhagen Bell HanglampBell Hanglamp
Er zijn klokken die luiden en er zijn klokken die... licht schijnen! Dat laatste doet de Bell Hanglamp van Normann Copenhagen. Met deze robuuste, industriële lamp krijgt je interieur een grootse uitstraling. Combineer eventueel meerdere met elkaar!
Bell Hanglamp
Normann Copenhagen Rocking GlazenRocking Glazen
Een mooie set glazen voor dagelijks gebruik. De Normann Copenhagen Rocking set, bestaande uit vier stuks, zijn overal voor te gebruiken. Een mooi glas met een bol ontwerp.
Rocking Glazen
Normann Copenhagen Norm 03 HanglampNorm 03 Hanglamp
De Norm 03 hanglamp van Normann Copenhagen heeft een prachtig design. Wanneer je de lamp aanzet, ontstaat zachte verlichting met een speels effect.
Hanglamp
Normann Copenhagen Form StoelNormann Copenhagen Form Stoel
Wat een eer om op de Form stoel van Normann Copenhagen te zitten! Het design is typisch Scandinavisch: fris, krachtig en elegant. Een bijzonder sterk ontwerp van Deense designer Simon Legald. Simpliciteit kenmerkt zijn werk en dat zie je zeker terug!
Form Stoel
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner