wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Mr Perswall

 
Behangcollectie UndergroundUnderground van MR Perswall
De collectie is het resultaat van een samenwerking met de veelgeprezen in New York City woonachtige kunstenaar en visionair Derek Prospero. Op basis van zijn verbeeldingskracht is een unieke verzameling prints tot stand gekomen.
Behangcollectie Underground
MR Perswall ShadesMR Perswall Shades
Shades - een uitgebalanceerde en verfijnde behangcollectie om heerlijk bij tot rust te komen. De collectie is ontwikkeld in samenwerking met ontwerpster Magdalena Lundkvist, die al vele jaren verantwoordelijk is voor fantastisch versierde wanden met speelse patronen en afbeeldingen.
Behangcollectie Shades
gratis roomplanner
Interieuradvies nodig?
Street ArtStreet Art
Voor deze collectie hebben we kunstenaars, designers en creatieve 'visual composers' gevraagd om hun interpretatie te geven van street art.
Lees meer
Daily DetailsDaily Details
Daily Details benadrukt de schoonheid van de unieke vorm van koolbladen, de elegantie van rozenstelen zonder bladeren en de moderne uitstraling van verfrommeld folie.
Lees meer
Isabelle McAllister behangIsabelle McAllister behang
Isabelle heeft speciaal voor kinderen een behangcollectie ontworpen, die geïnspireerd is op herinneringen aan haar eigen jeugd en alles wat erbij komt kijken om een kind te zijn.
Lees meer
gratis woonbrochures
MrPerswallCaptured Reality wonen

In deze online collectie heeft MrPerswall de realiteit vastgelegd! De wallprints zijn speciaal gefotografeerd met de beste camera voor MrPerswall.

Lees meer
Mr perswallInteraction behang

Herinner je je de activiteitenboekjes uit je jeugd nog? Zoek de verschillen, trek lijntjes tussen cijfers of speel een spelletje memory?

Lees meer
MR PerswallAccessories

Accessories is een collectie vol elementen die maar zelden met muurdecoratie in verband worden gebracht. Meubilair, tafels, instrumenten, omlijstingen en onverwachte accessoires worden gecombineerd tot behangmotieven die inspireren tot speelse creativiteit en nieuwe gedachtelijnen.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Creativity & Photo ArtCreativity & Photo Art

Creativity & PhotoArt is de collectie waarbij u het onverwachte kunt verwachten in de wereld van innovatieve muurdecoratie. Het behang is niet alleen mooi om naar te kijken, het is nog uitermate handig ook.

Lees meer
NostalgicNostalgic

Maak een trip down memory lane met een collectie vol met inspiratie uit de jaren 1900. Grote filmsterren, hippiebloemen, Amerikaanse verkeersborden

Lees meer
Urban NatureUrban Nature

In de Urban Nature-collectie worden twee schijnbaar verschillende werelden bijeengebracht. De overeenkomsten tussen stad en natuur worden afgebeeld aan de hand van sfeerplaatjes van de natuur op iedere straathoek en van sporen van de stadse levensstijl

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
FashionFashion

Fashion is de collectie die de menselijke passie voor eigentijdse uitdrukkingsvormen weerspiegelt. De collectie is een verzameling behang vol expressieve mode met de perfecte fit. Dit is het behang die ruimten karakter geeft.

Lees meer
Mr Perswall behangBehangcollectie Expressions

Druk jezelf uit! Een expressie is wat er uit indrukken nadat ze zijn verwerkt door onze geest. Onze uitingen weerspiegelt onze innerlijke-en iedereen heeft een van hun eigen land.

Lees meer
AdventureAdventure

Waarvan gaat je hart nog sneller van kloppen? Waar droom je nog steeds van? Dit is een collectie voor een ieder die zijn leven op enigerlei wijze of vorm avontuurlijk maakt.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner