wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Missoni

 
Missoni Home najaar 2014Missoni Home najaar 2014
Koele kleuren, zachte lijnen en lineaire vormen bieden een concreet tegengewicht voor excentriciteit. Levendige vaste elementen met een knipoog naar traditie ontstaan uit de verweving van diversiteiten.
Lees meer
Missoni zomer 2013Missoni zomer 2013

Een echt bloemenfeest. De collectie 2013 roept het beeld op van eindeloze velden met in de zon blakende madeliefjes, boeketjes en uitgestrekte vlaktes met madeliefjes die perfect op elk bed of in elk interieur passen.

Lees meer
bert plantagie brochure
Interieuradvies nodig?
Missoni interieurstoffenMissoni najaar interieurstoffen

Intense kleurencombinaties regeren het najaar bij Missoni. Van krachtige geometrische vlakken tot vervagende lijnenpatronen en energieke bloemenpracht: deze collectie is allesbehalve eentonig.

Lees meer
Interieurstoffen Missoini HomeMissioni Home Modernism

Natuurindrukken, herinneringen en fata morganas, afgebeeld in hyperrealistische beelden op stoffen en bekledingen. Woestijnen en plateaus, weelderig bedachte oases, heel gevarieerde tropische serres.

Lees meer
InterieurstoffenMissoni Home interieurstoffen

Op de meubel- vakbeurs Salone del Mobile stelde Missoni Home haar voorjaarscollectie interieurstoffen voor

Lees meer
gratis roomplanner
InterieurstoffenMissoni Home

Missoni Home staat bekend om zijn intens kleurgebruik, riante motieven en luxueuze texturen en dat is ook dit najaar niet anders.

Lees meer
InterieurstoffenMissoni Home voorjaarscollectie

Emotioneel, schematisch, van nature onvoorspelbaar Missoni Home verenigt het exuberante spel van toeval en charme dat elk jaar opnieuw de meest bestendige musthaves opfrist.

Lees meer
tuinmeubelenDe hypnotische kleur van zomer

Romantisch, uitdagend, zacht en intens, retro en toch modern… De hypnotische verleiding van MissoniHome kunnen we ook deze zomer niet weerstaan.

Lees meer
gratis roomplanner
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner