wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Win een steigerhouten buro

 
Gratis keukenboek
steigerhouten bureau, meubels, SandersWoodWorks
De winnaar van dit bureau is geworden: Jade van Dijk uit Tilburg

Niet gewonnen? Check onze nieuwste winactie: Win een halfhoogslaper van Lifetime!


SandersWoodWorks maakt steigerhouten meubels voor binnen en buiten. Zo hebben zij ook zeer unieke kinderbedden wat een heus speelparadijs voor de kids wordt... Naast steigerhouten kinderbedden hebben ze ook volop meubels om de kinderkamer helemaal mee af te maken; kledingkasten, bureaus, commodes, je kunt het zo gek niet bedenken of SandersWoodWorks heeft het al eens gemaakt.

Bij slaapkamer Jay van SandersWoodWorks is een eigentijds bureau ontwikkeld. Buro no.7 is een stoer en robuust bureau. Eenvoudig en zeer praktisch past dit bureau in ieder interieur. Perfect voor een kinderkamer, kantoor of studentenkamer of om een leuke werkplek in de woonkamer te creëren. Het gebruikte steigerhout zorgt voor een robuuste uitstraling en heeft een erg mooi warme kleur. De planken zijn gesorteerd op uiterlijk en conditie maar ze zijn allen uniek in hun soort, daardoor heeft ook ieder steigerhouten ontwerp een eigen identiteit. De planken worden machinaal geschuurd, hierdoor worden ze mooi glad en vrij van splinters gemaakt. Zodoende wordt het een prima bureau om lekker aan te werken.

Buro no.7 heeft strakke stoere lijnen aan de zijkanten van het bureau. Een dik werkblad van maar liefst 7 cm en een ladeblokje met één lade en opbergvakken voor boeken, laptop of overige computerapparatuur. De hoogte van dit bureau is 75cm, breedte 150cm en diepte 56cm.

gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner