wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Win een poef

 
Gratis woonmagazine
gratis roomplanner
gratis woonbrochures
win een poef

De winnaars van de poefjes actie zijn bekend. Dit zijn Vicky van Dijk en Sandra Wijhoven. Van harte met de prijs. Jullie ontvangen een persoonlijk bericht.

TBLS (‘Tables’) is de specialist op het gebied van stoere en robuuste eettafels . Van stijlvolle kloostertafels tot meer industriële tafels met tafelbladen van beton; je vindt het in de overzichtelijke webwinkel van TBLS. Onderscheidend is dat (bijna) alle producten uit voorraad leverbaar zijn en dat pas bij aflevering betaald hoeft te worden.

Voor zitcomfort aan de eettafel is er keuze uit een grote collectie eettafelstoelen zowel met als zonder armleuning. Nu de gezellige wintermaanden zijn aangebroken, wordt de collectie met 17 gave poefjes en krukjes uitgebreid. Handige voor extra zitplaatsen aan je eettafel of als woonaccessoire in je woonkamer.

De stijlvolle interieurproducten van TBLS zijn tevens ‘live’ te bewonderen in het Woon Experience Centre in Gorinchem en de TBLS showroom in Geleen. Hier vind je (bijna) alle kloostertafels en eettafels met bijpassende stoelen en dus nu ook deze leuke poefjes!

gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner