Van robuust vierkant tot wel vijf meter Eettafel of tuintafel, vergadertafel of directiekamertafel, deze nieuwe tafel "Barok" van One to Sit kan in principe overal worden toegepast. One to Sit geeft met een knipoog naar het barokke tijdperk, vorm aan een bijzondere tafel. Hij is volledig vervaardigd uit composiet, een glasvezelversterkte polyester dat ijzersterk is en bestand tegen weer en wind en een zeer strakke en moderne uitstraling heeft.

De tafel heeft een zelfdragende constructie waarbij de tafelpoten één geheel vormen met het blad.Ook de maten van deze bijzondere tafel zijn uniek. Van robuust vierkant tot en met XX-large. Standaard leverbaar in de volgende afmetingen: Barok/180: 180x180 cm, Barok/250: 252x125 cm, Barok/320: 320x125 cm, Barok/500: 500x125 cm.

One to Sit levert bijpassende bankjes die net als de tafel in verschillende afmetingen leverbaar zijn. Kussens in diverse kleuren behoren tot de mogelijkheden. Tafel Barok en de bijborende bankjes zijn in bijna iedere RAL-kleur leverbaarlijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen