Een echte klassieker met bijna vijftig jaar historie! Het oerontwerp van Antonia stamt uit 1962. In 1997 kreeg het programma zijn definitieve vorm. Althans, zo leek het. Want in 2006 presenteert Leolux Antonia Lounge. Groots en meeslepend, gedragen door een stralend verchroomde buis en voorzien van verstelbare zittingen die zich aanpassen aan mens en moment: attent rechtop, een tikje ontspannen of helemaal relaxed. Zoals de "grande dame" van de Leolux-collectie betaamt, is ook dit Antoniaprogramma zeer compleet. Welke combinatie u ook kiest, het grote aantal banken en elementen, comfort- en kleuropties maakt elke opstelling persoonlijk en uniek.

Talos
2006. Design: Scooter & Partners

Minimaal materiaalgebruik is een van de grootste uitdagingen bij het vormgeven van gebruiksproducten. Bij Talos komt het doel wel heel dichtbij! Vervat in een frame van vederlicht buismateriaal, biedt de ergonomisch gevormde Talos veel eetcomfort. Talos is licht van gewicht, zodat u hem gemakkelijk bij- en aanschuift, terwijl de geringe hoogte van de armleuningen ervoor zorgdraagt dat deze eetfauteuil moeiteloos zijn plaats vindt onder elke Leolux-tafel. Talos ranke gestalte maakt bovendien dat hij niet teveel ruimte inneemt aan tafel, zodat de ruimte om tafel optimaal wordt benut. Omring uw tafel met Talos van Leolux en uw momenten samen worden de meest aangename van de dag.

Parcival
2006. Design: Hugo de Ruiter

De kennis die Leolux heeft opgebouwd op het gebied van actief zitten, komt samen in Parcival. In deze moderne fauteuil bereikten de Leolux-ontwikkelaars een zeldzaam hoog comfort door zachte losse kussens te combineren met een rechte zit. Voeg daar de gepatenteerde vering in de rug aan toe en de basis is gelegd voor een stoel waarbij comfortabel zitten en gemakkelijk opstaan moeiteloos samen gaan. Met zijn elegante voetjes en ferme armleuningen heeft Parcival van zijn ontwerper een hoogst moderne uitstraling gekregen.Waar zoveel sterke elementen samenkomen, wordt het zitten buitengewoon plezierig. Parcival van Hugo de Ruiter is dan ook veel meer dan een lekker actief fauteuiltje!

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen