wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Meubels - Pagina: 6

 
De kracht van symmetrieDe kracht van symmetrie

Meubels kunnen de onderlinge verhoudingen van een huis voortzetten. Daarmee kunnen ze de symfonie van ruimtes en vormen voltooien tot het volledige antwoord dat wij mensen verschuldigd zijn aan de grote harmonie van de natuur om ons heen. Dom Hans van der Laan

lees meer
Midi Colors meubelenMidi Colors meubelen

De collectie MIDI COLORS heeft een levendige ,kleurrijke persoonlijkheid, waar de warmte van de texturen en nieuwe materialen samen de details bepalen.

lees meer
LevaLevaOnline designmeubelen kopen

Vanaf heden koop je grote meubelen gemakkelijk en vertrouwd via Wonenonline.nl. Gewoon op een regenachtige zondagavond op je iPad – hoe en wanneer het jou uitkomt.

lees meer
De eethoekDe eethoek
Veel gezinnen beginnen de dag aan de eettafel. Ze zijn daar samen tijdens het avondeten en met een feestelijk diner. De eethoek nodigt mensen uit om samen te zitten en om echt even aandacht voor elkaar te hebben.
lees meer
Jubileumuitgave BEDEAUX IITafel design met karakter
De BEDEAUX II is een unieke design tafel met een krachtige uitstraling. Door het multifunctionele ontwerp van de tafel, wijzig je in een handomdraai de opstelling van eettafel naar sidetable, of van werktafel naar een lang buffet.
lees meer
Boekenwurm van Atelier10Boekenwurm
Zit je altijd met je neus in de boeken en wil je constant worden omringd door boeken? Dan is de boekenwurm van Atelier 010 iets voor jou.
lees meer
Woontijdschriften met kortingWoontijdschriften met korting

Op zoek naar snelle en makkelijke ideeën om je huis een persoonlijke touch te geven? Kies dan voor een voordelig abonnement op één van deze inspirerende woonbladen.

lees meer
Console O van Jib Design StudioOp ieder potje...
Dit kastje Console O van Jib Design Studio is er in het klein maar ook als dressoirkast Credenza O. Het keramiek van de potten in combinatie met het eikenhout geeft de kast een bijzondere uitstraling.
lees meer
 Bistro stoel van Plant & MossBotox voor je interieur: HOUT

Is jouw interieur een beetje ‘uitgeblust’ en ontbreekt het aan een gezellig gevoel? Dan is het motto: ‘werk met hout’, want het is de botox voor het interieur.

lees meer
Out of the Blue door Luuk van den BroekOut of the Blue

Dagelijks worden we met impressies geconfronteerd. Deze wilde Luuk van den Broek vangen in een alledaags gebruiksvoorwerp: de tafel. Op dit meubelstuk wordt het dagelijkse leven zichtbaar gemaakt.

lees meer
Stoelen van Piet Hein EekDe stoelen van Piet Hein Eek

In de afgelopen decennia maakte Piet Hein Eek tientallen stoelen. Sommigen waren de start van een hele collectie, anderen het gevolg ervan en weer anderen zijn nooit in productie genomen. Vele stoelen van Eek werden geen succes en volgens hem zijn daar verschillende redenen voor.

lees meer
Zoe MurphyLove vintage
Wat zullen we deze winter eens doen met ons interieur? Daar heb je inspiratie en leuke interieurtips voor nodig!
lees meer
Meubelslock tafel

LOCK" is ontworpen vanuit de kwaliteiten, mogelijkheden, en karakteristieke eigenschappen van het hoog duurzame materiaal BAMBOE.

lees meer
Rolf Benz Rolf Benz viert tien jaar EGO

Voor de tiende verjaardag maakt Rolf Benz het programma nog aantrekkelijker met “Droomstoffen voor droomprijzen”

lees meer
WoonwinkeltipsMeubilair kopen?

Woonwinkelen voor een fijne bank, mooie eetkamerstoelen of een nieuwe buffetkast is en uitje op zich. Niet alleen zit je daarna lekkerder of kun je meer opbergen, je huis wordt er ook nog eens mooier van!

lees meer
Jekyll  & HydeMilaan Designweek

Zwart en wit zijn in veel nieuwe collecties de basiskleuren, maar ook kleur is (nog steeds) evident. Sprankelende nieuwe accentkleuren als oranje, abrikoos, perzik, zalm

lees meer
EettafelEettafels

Een belangrijk deel van het leven vindt plaats aan tafel. Als dit leven gestoeld is op stoelen dan wordt het verrijkt door tafels! De tafel is namelijk meer dan een functioneel gebruiksobject waar aan gewerkt en gegeten wordt.

lees meer
ReclametafelsReclametafels

Je kent ze wel, de grote kleurrijke composities van teksten, fotos en logos op gigantische reclameborden die een bouwterrein markeren. Een dure vorm van reclame met kostbaar materiaal dat na gebruik vernietigd wordt. "Zonde!",

lees meer
Kataba tafelHet klikt met de Kataba tafel
Met de Kataba tafel kies je voor klasse en eenvoud op het allerhoogste niveau. Japanse tradities van minimalise en vakmanschap werken als een bron van inspiratie terwijl je vergadert met collega's of dineert met vrienden.
lees meer
Label meubelenLabel meubel noviteiten

Label staat sinds jaar en dag voor Dutch Design in vooral natuurlijk leer. Nieuw in de collectie is de exclusieve leerkwaliteit Waterbuffel: leer met een doorleefd karakter. Ook heel bijzonder is de oersterke canvasstof van oude Amerikaanse legertenten, die bij Label nu een tweede leven krijgt als meubelstof.

lees meer
ToiToi kruk en Ding balToiToi kruk en Ding bal

Een bal die je kunt gebruiken als kussen of steuntje onder je benen, een kruk die het goed doet als bijzettafel, extra zitplaats aan tafel en in de zithoek. Hoe speels en vooral ook eigentijds, de nieuwe accessoires van Edward van Vliet.

lees meer
Rolf Benz freistil 184Regenboogbank Freistil 184

De modulaire bank freistil 184 wordt wel heel erg kleurrijk als ieder element in een andere kleur wordt uitgevoerd. Grenzeloze fantasie brengt heel veel kleur in huis.

lees meer
Meubelen ThonetMultifunctioneel klassiek

Stijlvolle ligbank, elegante zitbank of originele chaise longue: de S 5000 staat voor drie varianten in één.

lees meer
MeubeltrendsTrends in meubels

Nederlandse meubelmerken en ontwerpers timmeren flink aan de weg. Ook internationaal gezien. En met succes. Dutch Design is hot.

lees meer
Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner