wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Meubels

 
Meijs WonenLeuke woonwinkel in Tilburg!
Onze redactie is constant op zoek naar bijzondere hotspots op het gebied van wonen die we graag met je delen. Deze keer hebben we een bijzonder leuke woonwinkel ontdekt in Tilburg; Meijs Wonen
Lees meer
Meubeltrends - hoekbankenMeubeltrends 2017
Is jouw huis toe aan een flinke make-over dan ben je vast benieuwd wat er op dit moment helemaal hip is op het gebied van interieurs. Wij geven je een paar tips met de interieurtrends van 2017
Lees meer
Gratis woonmagazine
gratis roomplanner
Bloomingville meubels 2017Bloomingville meubels 2017
De nieuwe meubelcollectie van Bloomingville is uitstekend te combineren met de Bloomingville woonaccessoires dus ga je gang en mix and match! Alle Bloomingville meubels worden met grote passie gemaakt in Denemarken
Lees meer
Iconische bankIconische bank
Rolf Benz TONDO is een luxe bank die met een iconisch design veel luxe zitcomfort biedt in tal van indivuduele ruimte-oplossingen, tegen de wand of juist vrij in de ruimte.
Lees meer
Een modern interieurEen moderne interieurstijl
We kennen diverse interieurstylen zoals bijvoorbeeld een klassiek, design, romantisch of een modern interieur. Over deze laatste stijl gaan we je wat meer vertellen want wat is nou precies een modern interieur?
Lees meer
gratis woonbrochures
WonnshoppenWoonshoppen bij Furn.nl
Meubels vinden is tegenwoordig niet meer zo simpel als dat het vroeger was. Waar toen de enige optie was om naar de lokale meubelzaak te gaan om daar te kiezen welke meubels het beste in je huis passen, zijn er nu zoveel opties dat het bijna niet meer mogelijk is om een keuze te maken zonder keuzestress.
Lees meer
Boomstam tafelEten aan een boomstamtafel
Een boomstamtafel is een tafel waarvan het blad gemaakt is van een boomstam. Dit geeft de tafel een prachtige natuurlijke uitstraling en geen enkele tafel is hetzelfde.
Lees meer
Otura basicOtura basic
Geïnspireerd door de warme gastvrijheid van haar schoonouders, bedacht Rianne Koens Otura Design. Met deze vriendelijk ontworpen onderdelen kun je zowel hoge en lage kastjes, bijzettafels, nachtkastjes en krukjes maken.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Stitched koffietafelStitched koffietafel

Is het mogelijk om een houten tafel te naaien? Deze salontafel is onderdeel van de Stitched collectie. Hij staat leuk als los of kan naast de stitched bijzettafel geplaatst worden.

Lees meer
Shiro BookshelfShiro Bookshelf

Shiro Bookshelf zijn kracht zit hem in zijn lichtheid, modulair gebruik, flexibiliteit en eenvoud. Zijn gewaagde, speelse, zachte maar resistente vorm geeft het een onverwacht dynamisch gevoel.

Lees meer
1/2 Stool1/2 Stool

Het unieke karakter van hout wordt gecontrasteerd met de technische, laser gesneden metalen elementen. De kruk is zeer stabiel en duurzaam.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
TrueColors BenchTrueColors Bench

Onze TrueColors Bench met afritsbaar kussen is gemaakt van een sterk industriële doek. Dit gerecyclede materiaal is 100% waterdicht en sterker dan leder.

Lees meer
Reflex lens stoelReflex lens stoel

Als jij een gepasssioneerde fotografie-liefhebber bent is deze stoel, geïnspireerd door de lens van een spiegelreflexcamera, iets voor jou.

Lees meer
Refoam poefRefoam poef
De refoam poefen zijn gemaakt van afvalmateriaal. Ieder object wordt met zorg geassembleerd en gecoat in Nederland. De speciale coating maakt het product duurzaam en uiterst geschikt voor binnen en buiten het huis.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner