wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Meubels

 
Een modern interieurEen moderne interieurstijl
We kennen diverse interieurstylen zoals bijvoorbeeld een klassiek, design, romantisch of een modern interieur. Over deze laatste stijl gaan we je wat meer vertellen want wat is nou precies een modern interieur?
Lees meer
WonnshoppenWoonshoppen bij Furn.nl
Meubels vinden is tegenwoordig niet meer zo simpel als dat het vroeger was. Waar toen de enige optie was om naar de lokale meubelzaak te gaan om daar te kiezen welke meubels het beste in je huis passen, zijn er nu zoveel opties dat het bijna niet meer mogelijk is om een keuze te maken zonder keuzestress.
Lees meer
Gratis woonmagazine
gratis roomplanner
Boomstam tafelEten aan een boomstamtafel
Een boomstamtafel is een tafel waarvan het blad gemaakt is van een boomstam. Dit geeft de tafel een prachtige natuurlijke uitstraling en geen enkele tafel is hetzelfde.
Lees meer
Otura basicOtura basic
Geïnspireerd door de warme gastvrijheid van haar schoonouders, bedacht Rianne Koens Otura Design. Met deze vriendelijk ontworpen onderdelen kun je zowel hoge en lage kastjes, bijzettafels, nachtkastjes en krukjes maken.
Lees meer
Stitched koffietafelStitched koffietafel

Is het mogelijk om een houten tafel te naaien? Deze salontafel is onderdeel van de Stitched collectie. Hij staat leuk als los of kan naast de stitched bijzettafel geplaatst worden.

Lees meer
gratis woonbrochures
Shiro BookshelfShiro Bookshelf

Shiro Bookshelf zijn kracht zit hem in zijn lichtheid, modulair gebruik, flexibiliteit en eenvoud. Zijn gewaagde, speelse, zachte maar resistente vorm geeft het een onverwacht dynamisch gevoel.

Lees meer
1/2 Stool1/2 Stool

Het unieke karakter van hout wordt gecontrasteerd met de technische, laser gesneden metalen elementen. De kruk is zeer stabiel en duurzaam.

Lees meer
TrueColors BenchTrueColors Bench

Onze TrueColors Bench met afritsbaar kussen is gemaakt van een sterk industriële doek. Dit gerecyclede materiaal is 100% waterdicht en sterker dan leder.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Reflex lens stoelReflex lens stoel

Als jij een gepasssioneerde fotografie-liefhebber bent is deze stoel, geïnspireerd door de lens van een spiegelreflexcamera, iets voor jou.

Lees meer
Refoam poefRefoam poef
De refoam poefen zijn gemaakt van afvalmateriaal. Ieder object wordt met zorg geassembleerd en gecoat in Nederland. De speciale coating maakt het product duurzaam en uiterst geschikt voor binnen en buiten het huis.
Lees meer
MeubeltrendsDe MeubiTRENDS van dit seizoen
Meubelfabrikant Meubitrend uit het Brabantse Oss presenteerde afgelopen september hun nieuwe Autumn/Winter collectie ‘16/’17. Met deze collectie speelde zij door middel van prachtig ingerichte sfeerkamers in op de woontrends van nu.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Scandinavische woontrendScandinavische kuipstoelen
Iets wat je tegenwoordig vaak terugziet in het interieur, zijn kuipstoelen. Dit zijn kunststof stoelen waarbij het zitgedeelte in een kuipvorm is vormgegeven, met een houten onderstel. Je ziet ze vaak in een eetkamer met een Scandinavische woonstijl bijvoorbeeld
Scandinavische woontrend
Wat voor bank zoek jij?Wat voor bank zoek jij?
De bank is een van de belangrijkste elementen in het interieur van een woning. Waar plof je immers neer om even bij te komen als je thuiskomt van je werk? En waar lig je lekker languit naar je favoriete film of serie op tv te kijken?
Lees meer
Uitrusten in de hangstoelTuk de dag
Je rust lekker uit in een hangstoel. Er zijn ruwweg twee mogelijkheden: hangstoelen of hangstoel loungers. Dat zijn grotere hangstoelen; Daar kan je bijna volledig recht in liggen.
Uitrusten in de hangstoel
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner