wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Little Greene

 
borstkankermaandLittle Greene PINK
Met dit speciale kleurenpalet toont Little Greene haar steun aan de Borstkankermaand. Little Greene doneert de gehele maand oktober 2016 een gedeelte van de verkopen aan Stichting Pink Ribbon
Lees meer
Little Greene’s ‘Blue’Little Greene’s ‘Blue’
Na de zeer succesvolle kleurenkaart ‘Grey’ in 2013, brengt de, op fashion geïnspireerde, ‘Blue’ collectie de coolste look op de catwalk. Bestaande uit 21 verftinten, waarvan 17 nog niet eerder door Little Greene zijn uitgebracht, vertegenwoordigt ‘Blue’ blauw op zijn best.
Lees meer
Gratis keukenboek
Interieuradvies nodig?
Painted papersPainted papers
Voor haar achtste behangcollectie heeft Little Greene zich opnieuw tot de archieven gewend. 'Painted Papers' is een omvangrijke verzameling gestreept behang, welke een historische en harmonieuze verbintenis laat zien tussen verf en behang.
Lees meer
Moments of ColourMoments of Colour
Little Greene, producent van hoogwaardige verf en behang, heeft een originele en opvallende aanpak voor haar reclamecampagne in het najaar van 2014.
Lees meer
Durven met kleurDurven met kleur

Na het daverende succes van de 'Grey' collectie heeft het toonaangevende Britse verfbedrijf Little Greene nagedacht over het volgende hoofdstuk in het Kleurenboek voor de avant-garde interieurontwerper.

Lees meer
gratis roomplanner
Verf voor vloerenVerf voor vloeren

Het schilderen van een vloer is een eenvoudige manier om de sfeer in een ruimte subtiel of drastisch te veranderen. Met ruim 200 kleuren binnen handbereik kan je zo subtiel of zo uitgesproken zijn, als je maar wilt.

Lees meer
Little GreeneRévolution Papers by Little Greene

Little Greene heeft de archieven van zowel Londen als Parijs doorzocht, zoekend naar de oorsprong voor haar nieuwste ‘heritage’ behangcollectie, toepasselijk genaamd 'Révolution Papers'.

Lees meer
Little GreeneKindveilige verf van Little Greene

Kinderen kauwen graag op speelgoed, ‘proeven’ muren en stoppen graag spulletjes in hun mond. Daarom is het van groot belang welke verf je gebruikt bij het schilderen van de kinderkamer en kindermeubels.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
“Grey” by Little Greene“Grey” by Little Greene

Grijs staat aan de basis van historische decoratie en blijft een tijdloze signatuur voor een eigentijds interieur. De eerste decoratieve verfmonsters, onderdeel van het English Heritage archief, bevatten tinten die alleen gebaseerd zijn op roet en ijzeroxide pigmenten.

Lees meer
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner