wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Kleurentrend Fris & Romantisch

 
Woning te koop aanbieden
Gratis keukenboek
kleurentrends, 2017, fris, romantisch, interieur
Bron beeld: Kleurentrend Fris & Romantisch
Moderne, frisse vertalingen van romantiek door de combinatie van strakke geometrische vormgeving van meubilair en accessoires met romantische zachte kleuren en accessoires. Zachte, warme pastels steken af tegen koele grijzen of worden bruusk doorbroken met bloedrood of zwart. Sprookjesachtige tinten van roze en zachte roden met een vleugje duister als een stoer en scherp randje aan die frêle liefelijkheid. Gemengde boeketten van bloemen in decoratieve vaasjes bieden de mogelijkheid van bijzondere kleuraccenten zoals oranje of hard rood bij roze.

Alle nieuwe kleuren & inspiratie zijn terug te vinden op de website van Wijzonol: http://www.wijzonol.nl/consument/kleur-inspiratie/kleurtrends .
Wil je een Wijzonol Sempel kleurtester bestellen van één van deze Trendkleuren? Kijk dan hier: http://www.wijzonol.nl/binnenkleuren, tab trendkleuren. Tot en met 31 maart 2017 loopt de actie 2=1. Bestel 2 Wijzonol Semppels kleurtesters en ontvang de 2e gratis. Gebruik hiervoor de kortingscode “kleurtester”

gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner