2483
Kleurentrends 2015
Gepubliceerd: 03-10-2014

Ieder jaar presenteert ColourFutures vijf kleurtrends, die voortvloeien uit een basisgedachte: de belangrijke invloed die al die trends verbindt en ook ten grondslag ligt aan de kleur van het jaar.

De kleurentrends voor 2015 zijn

- Big Nature Small Me

- Layer + Layer 

- Unseen Spaces

- Him + Her 

- Friendly Barter

Precies dat beetje extra is, dat het grote verschil maakt in ons leven. Stonden in de afgelopen jaren trends rond het vinden, herkennen en ontsleutelen van onbenut potentieel centraal, dit jaar gaat het om de kleine details, om hoe je de + aan het leven van alledag toevoegt. Om te ontdekken waar ‘m dat in zit, is het belangrijk onze relaties met zowel elkaar als onze directe omgeving op een andere manier te bekijken. Daardoor zie je ineens hoe je met een kleine gebaar, een simpele ingreep, meer kleur kunt geven aan het bestaan en de wereld mooier en eerlijk kunt maken. Om het belang van duurzaamheid kan en wil niemand meer heen. Het is een reactie op de overconsumptie die ons ook een kans biedt om diversiteit te omarmen; de wijsheid die besloten ligt in ieders persoonlijke verhaal. Want in het alledaagse valt iets bijzonders te ontdekken: de magie van het gewone.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide