We hebben een grote behoefte aan licht. Letterlijk en figuurlijk. Het heldere licht van de zon op allerlei verschillende momenten van de dag van stralend geel tot warm oranje en rood. Dat geeft al gauw een Zuidelijke sfeer. Geel is al langer in opkomst en hier maken we er een statement van: geel heeft letterlijk een verlichtend effect. Ook een mooie accentkleur voor bij roomwitten, dan wordt het zonnig of juist goud. Naast de verschillende zonlichttinten en naturellen wordt deze kleurenkaart compleet gemaakt met een diep aubergine kleur en mooie, lichte roze en paarse pasteltinten.

Zomers kleurcontrast
De donkere versie van Zomer Zon, met als warme basiskleur voor de muur de bruin/aubergine kleur TC17032. Contrastwerking door de kleuren nude (zoutsteen, tapijt en kussen) en goud en (stoel) en oranje (papieren zak). De sfeer ademt modern 50-ties uit.

Helemaal van nu: kleuren mixen
Bruin/aubergine zorgt hier voor een moderne basis, waarop goud, nude en pasteltinten een fijne contrastwerking hebben. Het kleed in dit interieur verbindt alle kleuren met elkaar!!!

kleurentrends-zomer-zon-002.jpg

Stilleven met pastelkleurige kruiken
Stilleven van kruiken geverfd in matte pastelkleuren. Makkelijk zelf te doen met de Semppel van Wijzonol en per seizoen aan te passen aan je interieur.

kleurentrends-zomer-zon-003.jpg

Wringende kleuren
Roze en nude, tegenover geel oker, oranje en details in goud, dat maakt dit interieur helemaal van nu en geeft een verlichtend effect. Kleuren die wringen en in een licht contrast met elkaar en toch zijn verbonden!!!

kleurentrends-zomer-zon-004.jpg

Een sfeer van contrasten
Een pastelpalet tegen 2 donkere kleuren okergeel en oudroze. Een warme ontmoeting van diverse kleurgroepen, in een matte muurverf uitvoering.

kleurentrends-zomer-zon-005.jpg

Zomer Zon gevoel
Keramieken kruiken van kruidenbitters in een moderne jas gestoken met de matte muurverf van de Wijzonol Semppel kleurtester in okergeel (TC17038) en lichtgeel (P08820) op een houten krukje (W25010)! De contrasterende achtergrond zorgt voor een mooie moderne basis.

kleurentrends-zomer-zon-006.jpg

Bron: Wijzonol

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Morres 2018
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Mijn Bad
Design leuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen