wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Kleurentrends 2017

 
Wijzonol kleurentrends 2017Wijzonol kleurentrends 2017
Ontdek ieder seizoen de nieuwste colourmoods van onze trendwatchers: gespot op de internationale designbeurzen en catwalks en doorvertaald naar de meest actuele interieurtrends met Trend Corner van Wijzonol. Recent geïntroduceerd: “Buiten Guur, Warmte Binnen” en “Realisme & Surrealisme; Dromen & Fantasie”.
Lees meer
Kleurentrend Fris & Romantisch
Moderne, frisse vertalingen van romantiek door de combinatie van strakke geometrische vormgeving van meubilair en accessoires met romantische zachte kleuren en accessoires.
Lees meer
gratis woonbrochures
Interieuradvies nodig?
Kleurentrend Vintage & FantasieKleurentrend Vintage & Fantasie
Een gedurfde en creatieve mix van modern en vintage, van fantasie met zakelijk. Zeer eigentijds, zorgeloos en eigenzinnig. Maak een muur in fris geel als achtergrond voor cognackleurige leren of houten meubels.
Lees meer
Kleurentrend stadse neutralenKleurentrend stadse neutralen
De inspiratie voor dit kleurpalet vindt zijn oorsprong in de stad: het zink van de daken, metaal en hout kleuren, de grijzen en bruinen van beton en bakstenen, de schittering van gebouwen en nat asfalt.
Lees meer
Kleurentrend mysterieus Kleurentrend mysterieus
Buiten is het guur en koud, binnen omringen we ons met sfeer, schoonheid en warmte. We verzamelen bijzondere schatten en etaleren die bij elkaar in een mix van klassiek, romantisch, vintage en modern.
Lees meer
gratis roomplanner
Kleurentrend botanische herfstKleurentrend botanische herfst
Maak van je huis een binnentuin waar het weer geen vat op heeft! We zoeken continue de verbinding met de natuur en in de herfst halen we buiten naar binnen.
Lees meer
TrendkleurenEen nieuw tijdperk vol kleur
Wees voorbereid op een seizoen vol kleur! Farrow & Ball onthult de trendkleuren voor het voorjaar van 2017. De kleuren van komend seizoen zijn gedrufd, subtiel en een tikkeltje dramatisch.
Lees meer
Farrow & Ball kleurenFarrow & Ball kleuren
De dagen worden korter en de avonden langer: het is tijd voor nieuwe inspiratie en om afscheid te nemen van de zomermaanden. Farrow & Ball licht 4 kleuren uit die dit seizoen onmisbaar zijn. De nieuwe trendkleuren sluiten naadloos aan op de delicate neutralen en aardetinten van het voorjaar 2016.
Kleuren najaar 2016
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
De invloed van kleurenDe invloed van kleuren
Er zijn meer dan duizend mogelijkheden wanneer het gaat om het verven van de muren. Wij laten ons inspireren door woonmagazines en foto's op het internet bij het kiezen van een leuke kleur op de muur.
Lees meer
Histor kleurentrends 2017Histor Kleurentrends 2017
Met de vier kleurtrends voor 2017 speelt Histor in op de verschillende ontwikkelingen. Kies bijvoorbeeld voor pure tinten die rust geven in je hectische leven of juist voor intense, krachtige tinten die je creatieve energie laten stromen
Histor kleurentrends 2017
Histor kleurentrends 2017Kleurentrends - Natuurlijke ruimte
Het kleurenpalet van deze trend gaat verder dan alleen groene natuurtinten en linkt naar natuur in de breedste zin van het woord, met een donkere kleur als nachtblauw die verwijst naar de kosmos en aardse tinten zoals Pandora, wat dit palet een mooi contrast oplevert.
Histor kleurentrends 2017
Volg Wonenonline op Instagram
Histor Kleur van het Jaar 2017Histor kleur van 2017 - Dorade
Histor heeft vandaag de kleur van het jaar 2017 bekendgemaakt. De kleur voor 2017 is ‘Dorade’, een violet-grijze kleur. Histor heeft voor deze tint gekozen omdat ’Dorade’ veel verschillende kanten heeft: de kleur is eigentijds, bescheiden en speels, maar heeft ook een elegante uitstraling.
Histor Kleur van het Jaar 2017
Histor kleurentrends 2017Kleurentrends 2017 - Kracht
In het interieur komt deze trend naar voren door een uitgesproken mix van meubels, vormen en krachtige kleuren zoals groen, geel en oranje.
Histor kleurentrends 2017
Histor kleurentrends 2017Kleurentrends 2017 - Puur
Met een zacht en helder palet, ronde vormen en een minimalistische inrichting creëer je rust en helderheid in je huis en daarmee in je hoofd.
Histor kleurentrends 2017
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner