wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Kleurentrends 2017

 
Farrow & Ball kleurenFarrow & Ball kleuren
De dagen worden korter en de avonden langer: het is tijd voor nieuwe inspiratie en om afscheid te nemen van de zomermaanden. Farrow & Ball licht 4 kleuren uit die dit seizoen onmisbaar zijn. De nieuwe trendkleuren sluiten naadloos aan op de delicate neutralen en aardetinten van het voorjaar 2016.
Kleuren najaar 2016
De invloed van kleurenDe invloed van kleuren
Er zijn meer dan duizend mogelijkheden wanneer het gaat om het verven van de muren. Wij laten ons inspireren door woonmagazines en foto's op het internet bij het kiezen van een leuke kleur op de muur.
Lees meer
gratis woonbrochures
Interieuradvies nodig?
Histor kleurentrends 2017Histor Kleurentrends 2017
Met de vier kleurtrends voor 2017 speelt Histor in op de verschillende ontwikkelingen. Kies bijvoorbeeld voor pure tinten die rust geven in je hectische leven of juist voor intense, krachtige tinten die je creatieve energie laten stromen
Histor kleurentrends 2017
Histor kleurentrends 2017Kleurentrends - Natuurlijke ruimte
Het kleurenpalet van deze trend gaat verder dan alleen groene natuurtinten en linkt naar natuur in de breedste zin van het woord, met een donkere kleur als nachtblauw die verwijst naar de kosmos en aardse tinten zoals Pandora, wat dit palet een mooi contrast oplevert.
Histor kleurentrends 2017
Histor Kleur van het Jaar 2017Histor kleur van 2017 - Dorade
Histor heeft vandaag de kleur van het jaar 2017 bekendgemaakt. De kleur voor 2017 is ‘Dorade’, een violet-grijze kleur. Histor heeft voor deze tint gekozen omdat ’Dorade’ veel verschillende kanten heeft: de kleur is eigentijds, bescheiden en speels, maar heeft ook een elegante uitstraling.
Histor Kleur van het Jaar 2017
gratis roomplanner
Histor kleurentrends 2017Kleurentrends 2017 - Kracht
In het interieur komt deze trend naar voren door een uitgesproken mix van meubels, vormen en krachtige kleuren zoals groen, geel en oranje.
Histor kleurentrends 2017
Histor kleurentrends 2017Kleurentrends 2017 - Puur
Met een zacht en helder palet, ronde vormen en een minimalistische inrichting creëer je rust en helderheid in je huis en daarmee in je hoofd.
Histor kleurentrends 2017
Histor kleurentrends 2017Kleurentrends 2017-Tijdloos elegant
Het palet van deze trend heeft duidelijke wortels in het verleden met koningsblauw, helder rood en klassiek groen. In combinatie met een eigentijdse inrichting en vintage accessoires vormen de kleuren een mooi contrast tussen het heden en het verleden.
Histor kleurentrends 2017
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
De kleur van 2017 Denim DriftDe Kleur van 2017 is Denim Drift
De Kleur van het Jaar 2017 is DENIM DRIFT. Het blauw dat Flexa volgende jaar overal verwacht te zien, Denim Drift, is tot dé Kleur van het Jaar benoemd.
De kleur van het jaar 2017
Flexa Kleurentrends 2017Flexa kleurentrends 2017
De lancering van de Kleurentrends voor 2017 vragen om een frisse kijk op het leven. Dé Kleur van het Jaar Denim Drift belichaamt precies de mood van 2017 en sluit aan bij talloze interieurstijlen.
Interieur en kleurentrends 2017
Flexa Kleurentrends 2017Kleurentrend: Considered Luxury
Kleurentrends 2017 - Considered Luxury. Deze trend omvat een heel nieuwe manier van leven; Het palet van wit- en natureltinten sluit daar mooi op aan.
Flexa Kleurentrends 2017
Volg Wonenonline op Instagram
Flexa Kleurentrends 2017Kleurentrend The Working Home
Kleurentrends 2017: The Working Home. Of je nu het liefst in de keuken zit met laptop en koffie onder handbereik of juist een aparte studeerkamer nodig hebt, het moet er wel comfortabel zijn. Het doel is immers dat je kunt relaxen en focussen tegelijk.
Flexa Kleurentrends 2017
Flexa Kleurentrends 2017Kleurentrend Shared Individualism
Kleurentrends 2017: Shared Individualism. Uit het bijpassende kleurenpalet spreekt een opgewekte, speelse sfeer, waardoor deze ideaal is om met elkaar van de gezamenlijke ruimte te genieten.
Flexa Kleurentrends 2017
Flexa Kleurentrends 2017Kleurentrend New Romanticism
Hoewel deze trend voortkomt uit een bijna abstract gegeven, laat hij zich vertalen als een eclectische bohemienstijl. Deze stijl dompelt je in een wereld vol natuurlijke elementen en geeft een creatieve twist aan je interieur.
Flexa Kleurentrends 2017
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner