wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Kleur mijn interieur

 
De kleur van 2017 Denim DriftDe Kleur van 2017 is Denim Drift
De Kleur van het Jaar 2017 is DENIM DRIFT. Het blauw dat Flexa volgende jaar overal verwacht te zien, Denim Drift, is tot dé Kleur van het Jaar benoemd.
De kleur van het jaar 2017
Kleurentrends 2015 - 2016Kleurentrends 2016
De jaarlijkse Sigma Trend Colours zijn een bron van inspiratie en brengen u op de hoogte van de nieuwste kleurentrends. De editie 2015/2016 bestaat uit vier kleurthema’s met als rode draad ‘Possibility’.
Kleurentrends 2016
gratis roomplanner
gratis woonbrochures
Kleurentrend Friendly BarterKleurentrend Friendly Barter
Fruitig roze en rood geven een zekere zachtheid aan limoengroen en oranje, maar krijgen okergeel, bruin en warmgrijs er juist een krachtiger uitstraling van.
Lees meer
Kleurentrend Unseen SpacesKleurentrend Unseen Spaces
Bij deze kleurtrend gaat het om drie kleuren met vergelijkbare intensiteit, namelijk blauwgrijs, kaki en naturel roze. Door de vier nuances van iedere kleur te combineren, al dan niet met wit, kunnen er allerlei ton-sur-ton effecten worden bereikt.
Lees meer
Kleurentrend Him+HerKleurentrend Him+Her
Aan deze trend is een kleurenpalet verbonden door vrouwelijke tinten als mauve, poederroze en room samen te brengen met mannelijk kaki, leigrijs en teal. Onderling gecombineerd doen die het trouwens ook goed.
Lees meer
Interieuradvies nodig?
Kleurentrend Layer+LayerKleurentrend Layer+Layer
Deze trend is nog het best te vertalen in clusters van kleurnuances, meer dan in op zichzelf staande tinten. Daarbij gaat het dan om combinaties van voornamelijk pasteltinten
Lees meer
Kleurentrend Big Nature Small meKleurentrend Big Nature Small me
Bij deze trend passen natuurlijke kleuren en materialen die voor warmte zorgen. In het palet is de stilte van de zondoorstoofde woestijn in Arizona te voelen, die weids en ontzagwekkend is, maar ook schitterend.
Lees meer
De kleur van 2015De kleur van 2015

Copper Orange. Na een aantal jaar waarin koele blauw- en groentinten de trends domineerden, dient zich een warm spectrum van roze-, rood- en oranjetinten aan dat een wat positiever wereldbeeld suggereert.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Floor Paint van Farrow & BallFloor Paint van Farrow & Ball

De vloer wordt steeds meer beschouwd als de ‘vijfde muur’, een plek om kunstobjecten ten toon te stellen of om een interieur een origineel tintje te geven. Met behulp van Farrow & Ball Floor Paint kunt u houten of betonnen vloeren met een vleugje kleur transformeren.

Lees meer
De kleur van 2013: EmeraldDe kleur van 2013: Emerald

Elk seizoen zijn de designers in de ban van een andere kleur. Volgens Pantone, wereldwijd autoriteit op het gebied van kleur, wordt de kleur van 2013 smaragdgroen.

Lees meer
Kleurentrends 2012 - 2013(kleur)trends voor 2012-2013

Sigma Coatings heeft de (kleur)trends voor 2012-2013 op een rij gezet. Daarbij lijkt de hang naar het zintuiglijke, traditionele, persoonlijke, duurzame, positieve en ruimtelijke de toekomst te bepalen.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Graham and Brown EthosKleur in je interieur?

De basis rustig houden is slim. De komende jaren is één van de trends die we op beurzen en in de woonbladen zien: harmonieuze, op elkaar afgestemde kleuren.

Lees meer
KleurtrendsBreng kleur in uw interieur

Waarschijnlijk weet u uit eigen ervaring dat kleur sfeerbepalend is en uw stemming en gevoel kunnen beïnvloeden

Lees meer
EijffingerKleur je interieur met Eijffinger

Kleur je interieur met de mooiste behangcollecties van het Nederlandse behangmerk Eijffinger

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner