wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Kersttrends 2017

 
Witte kerstkersttrends 2016
Ieder jaar komt de vraag voorbij: krijgen we een witte kerst? Ik wist het al bijna zeker, maar ik heb toch even weeronline geraadpleegd. En helaas ook dit jaar zit het er niet in. De laatste keer dat ik het me kan herinneren was 2010 en dat leverde fantastische plaatjes op.
Witte kerst
Kersttrends Kersttrends
Bijna is het zover, de gezellige kerstdagen staan voor de deur en overal zien we gezellige lampjes in en rondom de huizen verschijnen. Niets is zo leuker als de voorbereiding van de kerst.
Lees meer
Gratis keukenboek
gratis woonbrochures
Wat is jouw kerststijlWat is jouw kerststijl?
Leef je creatief lekker uit deze kerst, er is keuze genoeg om je huis in echte kerstsfeer om te toveren. Ben jij er nog niet uit wat jouw kerststijl is voor deze kerst?
Lees meer
Knutselen met kerststerrenKnutselen met kerststerren
Herinneringen aan kerst blijven je voor altijd bij. Deze guirlande is niet alleen een gezellige decoratie voor de kersttijd, maar ook een ‘trip down memory lane’…
Knutselen met kerststerren
Kerststerren aan tafelKerststerren aan tafel
De meesten staat het kerstdiner met de hele familie bij als een belangrijk onderdeel van kerst. Mooie tafeldecoraties dragen bij aan een gezellige sfeer voor het diner.
Kerststerren aan tafel
Solarspot daglichtsysteem
Kerstboom met kerststerrenKerstboom met kerststerren
De kerstboom is een van de mooiste kerstherinneringen. Versierd met kerststerren haal je een echte eyecatcher in huis
Kerstboom met kerststerren
Aftellen tot KerstmisDIY Aftellen tot Kerstmis
Aftellen tot kerst wordt extra leuk met een adventskalender met 24 kleine verrassingen. Je kan deze in de winkel kopen maar hoe leuk is het om er eentje zelf te maken...
Aftellen tot Kerstmis
Zelf een kerstkrans makenDIY Kerstkrans
Geen kerst zonder kerststerren... je kan ze leuk neerzetten maar er ook hele leuke dingen van maken zoals een kerstkrans. Deze adventskrans staat symbool voor de gedachte aan warme kerstherinneringen.
Zelf een kerstkrans maken
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Rivièra Maison kersttrends Rivièra Maison kersttrends
Gaat u deze Kerst voor een stoere, een romantische of juist traditionele sfeer? Met kerstballen en kerstdecoratie in allerlei soorten en maten creëert u uw eigen kerstgevoel.
Rivièra Maison kerstdecoratie
House Doctor kersttrends House Doctor kersttrends
Het Scandinavische merk House Doctor komt dit jaar met een prachtige collectie kerstdecoratie om je huis in Scandinavische kerstsferen te brengen.
House Doctor Kerst 2016
IKEA kersttrends IKEA kersttrends
De zomer is nu officieel voorbij en dat betekent dat we bij IKEA al stiekem dromen over de winter. Dan kunnen we ons huis namelijk mooi maken met de feestelijke nieuwe WINTER collectie.
Ikea kersttrends 2016
Volg Wonenonline op Instagram
Riverdale kerstmis kersttrends Riverdale kersttrends
Met de Christmas Society presenteert Riverdale een kerstcollectie waarbij qua sfeer en beleving alles draait om het samen zijn. Windlichten staan mooier wanneer ze met meerdere soorten samen staan, kaarsen staan fraaier samen gegroepeerd, meerdere kussens liggen samen op een bank voor een behaaglijk kerstgevoel.
Riverdale kersttrends 2016
Dille & Kamille Kerst Dille & Kamille Kerst
De gezelligste maanden van het jaar komen eraan… Samenzijn met familie en vrienden, lekker eten en genieten van mooie momenten in een feestelijk versierd huis. Dille & Kamille verwacht voor Kerstmis ruim 300 nieuwe artikelen in haar winkels
Dille & Kamille Kerst 2016
Bloomingville kersttrends Bloomingville kersttrends
Bloomingville geeft ons dit jaar een wervelende kerst. De sprankelende kerstcollectie wordt gekenmerkt door drie thema's. Magical Holiday, Nordic Moods en Natural Joy.
Bloomingville kerst 2016
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner