wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

interieurtips

 
FeestjeTijd voor een feestje!
Op zijn tijd houden we er allemaal wel van, een feestje. Gezellig, vrienden en famillie uitnodigen om lekker bij te kletsen en misschien zelfs een dansje te doen in de woonkamer. En bij een feestje hoort natuurlijk de nodige decoratie. Wij geven een aantal leuke tips.
Lees meer
Tijd voor een feestjeTijd voor een feestje!
Er is altijd wel een reden te bedenken om een leuk feestje te geven. Denk maar eens aan een verjaardag, een housewarming of een jubileum. Feest vieren doen we graag en kan op veel verschillende manieren!
Lees meer
gratis roomplanner
Interieuradvies nodig?
Leuke interieur tipsLeuke interieur tips
Het inrichten van een woning is erg belangrijk. De woning moet jouw thuis worden. Hierin moet jij je goed voelen en kunnen ontspannen. Iedereen die op het punt staat zijn woning in te richten heeft vaak al een goed beeld van hoe het eruit moet komen te zien.
Lees meer
Tips voor een industrieel interieurTips voor een industrieel interieur
Het woord industrieel mag je in de interieurwereld vrijwel letterlijk nemen. Deze stijl is ontstaan uit de architectuur van fabrieken uit de 19e en 20e eeuw. Functionaliteit stond voorop en zelden of nooit werd er gedacht aan esthetica of leuke aankleding.
Lees meer
Je perfecte behang kiezenJe perfecte behang kiezen
Behang is er in duizend soorten en maten. Een keuze maken is dan ook geen makkelijke opgave. Om het voor jou perfecte behang te vinden geven we je graag wat tips. Als je eenmaal hebt gevonden wat naar jouw smaak is kun je aan de slag met het behangen.
Lees meer
gratis woonbrochures
5 interieurtips voor de woonkamer5 interieurtips voor de woonkamer
De woonkamer is als het ware het communicatiecentrum van je huis. Je familie is er thuis. Je vrienden en gasten worden er ontvangen en geëntertaind. Daarom blijft comfort en gezelligheid een grote rol spelen in het interieur design van de woonruimte, ook vandaag de dag.
5 interieurtips
handige apps voor je woningHandige apps voor je woning!
Ga je verhuizen, je huis verbouwen of ben je gewoon toe aan een nieuw kleurtje op de muur? Dan is het goed om vooraf voldoende inspiratie op te doen. Dat kan met woonmagazines, boeken en in winkels. Maar er zijn ook handige woon-apps te vinden waar jij met je eigen smartphone direct mee aan de slag kunt!
Lees meer
Gypsy ManiaGypsy Mania
Ga jij deze zomer niet op vakantie? Maak dan van jouw huis de perfecte staycation-locatie en ga voor de bohemian look. Geïnspireerd door nomaden, de rondtrekkende avonturiers vol legendes en mythes, creëer jij met deze items de ultieme relax setting.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Vlekken verwijderenVlekverwijdering
Wat kan men doen om een zorgvuldig ingericht huis goed te houden? Ook hier blijft House of JAB by Verstappen Interiors de klant begeleiden. “Allereerst moet je proberen vlekken te voorkomen”, vertelt Yvonne met een lach.
Lees meer
cubiqzKartonnen open haard

Heb je geen mogelijkheid voor een echte open haard, maar wil je er toch knus bij zitten tijdens de feestdagen? Dan biedt de kartonnen open haard van Cubiqz uitkomst!

Lees meer
Tips raamdecoratie gordijnen10 Tips voor raamdecoratie

Bij het uitkiezen van nieuwe gordijnen of jaloezieën is het zaak goed voorbereid op pad te gaan. Neem de tijd om tot de juiste raamdecoratie te komen, die past bij je huis, interieur, wensen en raampartij. We geven je tien tips om over na te denken.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Woontijdschriften met kortingWoontijdschriften met korting

Op zoek naar snelle en makkelijke ideeën om je huis een persoonlijke touch te geven? Kies dan voor een voordelig abonnement op één van deze inspirerende woonbladen.

Lees meer
Graham and Brown EthosKleur in je interieur?

De basis rustig houden is slim. De komende jaren is één van de trends die we op beurzen en in de woonbladen zien: harmonieuze, op elkaar afgestemde kleuren.

Lees meer
Eijffinger Stripes OnlyMaak van jouw huis, jouw thuis!
De nieuwe kleuren voor het voorjaar zijn naast basiskleuren als wit en diverse kleuren grijs: poederpastels en ook diverse aardetinten als oker, petrolblauw
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner