De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe voorjaarscollectie die, net als in voorgaande jaren, ook in 2010 tijdens de woninginrichter Intirio in Gent is gepresenteerd. ADO heeft er veel vertrouwen in dat de woninginrichtingbranche zich in 2010 zal herstellen en dat het succes van Intirio hiervoor een goede indicatie zal zijn.

De voorjaarsaanvulling van ADO kan in dit herstel zeker een rol vervullen en zodoende een ondersteunende factor zijn voor de woninginrichter. Deze uitbreiding betekent dat het aanbod opnieuw flink groeit en zorgt tegelijkertijd voor een kwalitatieve verbreding van het ADO assortiment op het verkooppunt.

Dit voorjaar zijn er 19 nieuwe kwaliteiten geïntroduceerd en deze collectie bestaat onder meer uit 9 transparanten en 8 nieuwe overgordijnen. De verscheidenheid binnen de aanvulling is groot, zo zijn er kwaliteiten met warme natuurlijke tinten, maar zien we ook dessins met kleurige en jeugdig aandoende eigenschappen terug.

Verder worden er 2 populaire uni-stoffen uit de overgordijnen collectie voorzien van nieuwe kleurenladders. Het aantal beschikbare kleuren van beide dessins is flink toegenomen, want er zijn in totaal maar liefst 34 nieuwe kleuren toegevoegd.

Ondanks de moeizame tijd die de woninginrichting doormaakt, blijkt toch dat vele relaties van ADO bereidt zijn om in de toekomst te blijven investeren. Deze positieve geluiden waren het afgelopen najaar al te horen en op Intirio bleek dat dit gevoel bij vele bezoekers nog steeds bestaat.

Tenslotte kan er worden gemeld dat de directie van ADO in Duitsland gelooft in een verdere verbetering van de economie in 2010. Om dit vertrouwen kracht bij te zetten wordt er opnieuw een fors bedrag van ettelijke miljoenen geïnvesteerd ten behoeve van uitbreiding en modernisering van het huidige machinepark.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Mijn Bad
Morres 2018
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Keukenkampioen
Design leuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen