De Harlequin Studio introduceert Amilie, een ontspannen en toch verfijnde collectie bedrukte stoffen, weefstoffen, borduursels en behang, die in maart 2010 zal worden gelanceerd. De ontwerpers van Amilie werden geïnspireerd door het harmonieuze samengaan van een Engelse country tuin en een Franse klassieke stijl. Deze tijdloze themas worden perfect tot uiting gebracht door de schitterende designs en de vrolijke kleuren.

Dankzij de luxueuze zijdestoffen, het linnen en het katoen heeft de collectie een zachte, ontspannen sfeer. Claire Vallis legt uit: We wilden een geraffineerde look creëren die tegelijkertijd ook ontspannen en informeel was. Door oudere ontwerpen als uitgangspunt te nemen en deze op onvoorspelbare wijze te bewerken en modern in te kleuren, hebben we een uiterst elegante collectie gecreëerd.

Amilie bestaat uit vijf bedrukte stoffen, twee borduursels en twee weefstoffen en wordt aangevuld door zeven behangontwerpen en een apart boek voor geweven streepstoffen en effen stoffen. De motieven bestaan uit weelderige bloemboeketten, prachtige rozen, overdadige tulpen, betoverende ranonkels, magnolias en blauwe regen, mooie slingers van bladeren en betoverende toile.

Het inspirerende kleurpalet bestaat uit: levendige tinten van limoen, fuchsia, granaatappel en koraalrood; subtielere tinten van Frans grijs, houtskool; warme metallieke en neutrale tinten; en zachtere schakeringen van lila; poederblauw en babyroze

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen