wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Interieurcolumns

 
Styling van een trapStyling van een trap
Om de uitstraling van een trap te accentueren wordt vaak gekozen voor een traploper. Een traploper is maatwerk. Ze worden altijd met de hand gemaakt. Daarmee is een traploper een visitekaartje voor uw huis.
Lees meer
interieuradvies van interieurstylistenInterieuradvies nodig?

Tussen huis & thuis; de interieurstylist. Wonenonline introduceert interieuradvies-online.nl, een must voor alle interieurliefhebbers.

Lees meer
Interieuradvies nodig?
gratis woonbrochures
Slaapkamer trendsSlaapkamergeheimen

Zo één keer in de 10 tot 15 jaar zijn we toe aan een nieuw matras of zelfs aan een nieuw bed. Aankomend in een slaapkamerspeciaalzaak kijk je als eerst naar het mooie plaatje, het bed wat je aanspreekt.

Lees meer
Aangepast wonenAangepast wonen met stijl!

Niet alleen zullen er de komende jaren minder huizen worden gebouwd, maar ook de verkoop van bestaande huizen verloopt minder snel. De gemiddelde verkooptijd is inmiddels opgelopen tot ruim twaalf maanden.

Lees meer
zolderWoonruimte op zolder

In menig huis wordt de zolder gebruikt als een opslagruimte van veelal overtollige spullen. Jammer van die ruimte, denk ik dan, want de zolderruimte is toch al gauw 30% van uw woonruimte, die niet als zodanig wordt gebruikt.

Lees meer
Gratis woonmagazine
Planten en bloemenTuinieren met emoties

Onze zintuigen laten zich verleiden door een spel van kleuren en vormen, en van geuren en geluiden. Sense of Nature is een tuinplantenconcept waarbij alles draait om de emoties die ieder mens bij een plant beleeft. Binnen dit concept zijn er vijf plantgroepen gemaakt.

Lees meer
Bellfires Horizon Bell SmallEigen haard is goud waard

Wie kent niet dat comfortabele, warme en gezellige gevoel rondom het knapperend haardvuur? Een open haard, op de juiste plaats, kan een middel- of rustpunt zijn in uw kamer.

Lees meer
Interieur verlichtingDe invloed van verlichting

Licht heeft een grote invloed op kleuren, de sfeer en de ruimtewerking in uw huis.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Interieur indelenOptische bedrog

Als we een ruimte binnen komen zien we niet meteen hoe de ruimte werkelijk is. Het oog geeft ons niet direct de juiste informatie. Dit gezichtsbedrog kunnen we dus gebruiken om een ruimte groter of kleiner, hoger of lager en smaller of breder te doen lijken.

Lees meer
Raamdecoratie en gordijnenRaamdecoratie oplossingen

Aan raamdecoratie worden veel eisen gesteld. Ze moeten tegenwoordig geschikt zijn voor hoeken tot bogen, en van dakvensters tot serres.

Lees meer
AdoTips en opties!

Gordijnen geven je woning sfeer, een warme aankleding en dempen het geluid in je huis. Het is heerlijk om in de ochtend de gordijnen open te doen en het daglicht binnen te laten stromen

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Huis inrichtenMeubels in verhouding

Het gebeurt nogal eens dat mensen verhuizen naar een groter huis en hun meubels mee verhuizen. Het probleem is dat ze na de verhuizing veel te kleine meubels in een grote ruimte hebben staan.

Lees meer
Kunst aan de muurKunst aan de muur

Iedereen heeft wel een mooie collectie schilderijen, reproducties, etsen, tekeningen of dierbare fotos, maar niet iedereen weet de juiste plek of de juiste hoogte te vinden of een fraaie compositie samen te stellen.

Lees meer
KleurtrendsBreng kleur in uw interieur

Waarschijnlijk weet u uit eigen ervaring dat kleur sfeerbepalend is en uw stemming en gevoel kunnen beïnvloeden

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner