Millelagio Palace is geïnspireerd op de prachtige Amalfi kust in de Italiaanse provincie Campania. Het gevoel van Italian chic en glamour is moeiteloos terug te vinden in deze kleurrijke collectie, bestaande uit verschillende kussens, tassen en een quilt. De diversiteit in prints wordt afgewisseld met effen basics in sprekende kleuren. Een zonovergoten, chique collectie met een knipoog naar de jaren zestig.

Schilderachtig Amalfi
De Amalfi kust, aan de Westkust van Italië, wordt vanwege de prachtige natuur beschouwd als één van de mooiste kusten van de wereld. Het toeristische stadje Amalfi, zowel geografisch als historisch de kern van dit gebied, kent ongeveer 5.400 inwoners en wordt omsloten door steile rotswanden. De stad is opgenomen in de UNESCO -lijst van Werelderfgoed.

Glamour & chic
De collectie kent de mooiste kleurencombinaties en retroprints die de iconische, glamourachtige jaren zestig stijl oproepen. Ook de mooie tas staat fantastisch in dit beeld. Wie wil hier niet mee gezien worden!

Basics
Met de basic kussenhoezen, in mooie effen kleuren creëer je snel een nieuwe, frisse look. Het aanpassen van je interieur was nog nooit zo makkelijk!

 

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen