wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Rivièra Maison Hedgeville road

 
Woning te koop aanbieden
Gratis keukenboek
rivièra maison, hedgeville road, woonaccessoires, meubels
36 Hedgeville Road voert je naar het historierijke Engeland. Geniet samen met de familie van een heerlijk lang weekend weg. Rijdend langs de prachtige graafschappen met rijke historie is Kent de eerste county die je tegenkomt. De ondergaande zon vormt een warme gloed. Het idyllische dorpje komt in zicht. Een sprookjesachtige Engelse cottage in een vredige landtuin is het onderkomen. Warme bontplaids, grote koppen thee en een knisperend haardvuur maken de avonden lang en knus. Heerlijke ontbijtjes gevolgd door lange wandelingen.

 

Laat je met 36 Hedgeville Road inspireren door de warme Engelse kleuren en de zachte materialen. Warm wol en zacht fluweel in prachtige pastel- en poedertinten. Kleuren geschept uit de natuur, crème, zachtroze, wit, mauve en oud roze staan centraal in het kleurenpalet. Grove breisels, gebreid kant, wol en fluweel zijn de materialen die veelal terugkomen in dit najaarsthema. Geniet met de familie van een heerlijke herfstpicknick. Met de Austin er op uit, een mooie tocht langs de ruige kustlijnen.

 

gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner