New York, Londen, Parijs: in deze bruisende en chique steden waar het leven 24/7 doorgaat, is een loft dé plek om je terug te trekken. De collectie City Couture van Riverdale past perfect bij dit gevoel en maakt elk interieur fashionable, met een knipoog naar het dynamische, afwisselende stadsleven.

Downtown Glamour combineert veel ‘rustig’ wit met pittige accenten van paars en fuchsia tot een nonchalante ‘city’ stijl met klasse. Deze kleuren komen onder meer terug in de nieuwe two-tone-kaarsen. Oudroze en een meer tijdloze kleur roze verzachten deze spannende en elegante combinatie van kleuren. Matte windlichten en glanzende accessoires combineren schitterend en dragen bij aan een relaxte sfeer. De strak vormgegeven diffusers en kaarsenpotten van JOY. zijn een lust voor het oog en ruiken heerlijk. Relax and unwind.

Uptown Chic is ‘all about’ zwart-wit: hét statement in elk interieur. Haal Sex And The City in huis door de zinderende cocktail van trends: van zwart-witverpakkingen en de combinatie mat en glanzend tot de schitterende, grafische dessins met hartverwarmende ‘I love’-accenten. Comfortabele kussens met dessins, inspirerende teksten en glansrijke accenten nodigen uit om heerlijk op de sofa te chillen. De matte en zilveren windlichtjes zijn om verliefd op te worden; de lantaarns met ‘shutters’ zijn tijdloos chique. Good taste is never out of fashion.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen