Kerst draait om samenzijn. Samen koken, bakken en vooral samen versieren. En wie kunnen dat beter dan de meest creatieve mensen ter wereld? Daarom zijn kinderen deze Kerst de baas bij IKEA. Met de producten voor de feestdagen kunnen ouders en kinderen zich samen uitleven. Vanaf oktober verkrijgbaar bij IKEA.

Keukenplezier

Bij IKEA ben je deze Kerst aan het goede adres voor bakspullen om samen plezier te maken in de keuken. Zoals de handige VINTERKUL roller met verschillende vormen. Rol over het deeg om in een handomdraai feestelijke koekjes te maken.

Stralen

Laat kinderen stralen in de keuken met de VINTERKUL mallen. Hiermee is het heel eenvoudig om kerstbomen en sneeuwmannen van marsepein en chocolade te maken. Om je vingers bij af te likken.

Met liefde

Niets leuker dan je eigen cadeaus inpakken. Met de grote collectie VINTERMYS inpakpapier van IKEA, een beetje hulp en een heleboel liefde, maken kinderen de mooiste creaties. De rommel ruimen we later wel op.

Uitleven

Kinderen kunnen zich helemaal uitleven met de VINTERMYS cadeaulabels en lint in verschillende kleuren en prints. De cadeaus zijn straks bijna te mooi om uit te pakken.

Veel meer

Met lint en inpakpapier kan je natuurlijk veel meer dan alleen cadeaus inpakken. Laat kinderen bijvoorbeeld hun eigen decoraties maken.

Dorst

Van al het bakken en inpakken hebben ze vast dorst gekregen. Trakteer kinderen op een warme kop chocolademelk in de vrolijke bekers uit het VINTERFINT kerstservies.


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen