Met Kerst heb je niet veel meer nodig dan de mensen van wie je houdt, maar een mooi gedekte tafel, sfeervolle verlichting en stijlvolle versiering geven een avond net dat beetje extra. Leg je visite deze Kerst in de watten met een beetje hulp van IKEA. Van creatieve ideeën tot stralende versiering en Zweedse lekkernijen.

Cadeautje

Verras je gasten door hun bord in te pakken als een cadeautje. Je hebt alleen een mooi servet en lint nodig. Succes verzekerd!

Alternatieve kandelaar Hoewel deze kandelaar geen licht geeft, is het wel een echte sfeermaker. De VINTERMYS kandelaar is gemaakt van 100% polyester.

Stralende tafel

Laat de kersttafel stralen met STRÅLA tafeldecoratie met led-verlichting. De verlichting werkt op batterijen, er komt dus geen stopcontact aan te pas.

Feestelijke metamorfose

Met de VINTERFINT tafellopers geef je de eettafel in een handomdraai een feestelijke metamorfose. De gouden accenten geven je eetkamer extra stijl en kleur.

Witte kerst Geen sneeuw voorspeld? Met de VINTERMYS kaarsen wordt het gegarandeerd een witte kerst.

Stralend middelpunt

De VINTERMYS krans is het stralende middelpunt van de avond. Hang de gouden krans aan de deur of leg de decoratie op tafel.

Eet smakelijk

Na het versieren, is het tijd om te eten. Verras je gasten met traditionele Zweedse lekkernijen uit de Swedish Foodmarket van IKEA, zoals gemarineerde haring of zalm. Zo wordt het gegarandeerd een God Jul (vrolijk kerstfeest).


 

 


lijn brochure 1

Tip: Gratis woonbrochures

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Mijn Bad
Morres wonen
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Keukenkampioen
Design trapleuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen