wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Interieuraccessoires

 
Tafelklok CLORKTafelklok CLORK
Een statement piece in je interieur. Dat is de tafelklok CLORK van PUIK Art. Deze simplistische klok is functioneel en voegt tegelijkertijd een stukje Dutch Design toe aan de inrichting.
Lees meer
3D Printer3D woonaccessoires printen
3D printen is vrijwel in heel de wereld namelijk al bekend. Zo’n 30 jaar geleden waren verschillende uitvinders al bezig met het opbouwen van objecten in dunne lagen. In de jaren 80 maakte deze techniek een groeispurt door en in 1986 was de eerste 3D printer ontstaan.
Lees meer
Gratis keukenboek
Interieuradvies nodig?
Win een houten hartWin een persoonlijk hart
Deze actie is afgelopen. Kijk snel of je gewonnen hebt!
Check snel de winactie
FreakishCLOCKFreakishCLOCK
Industrieel ontwerpster Sabrina Fosse vindt dat de minuscule verschillen en details van objecten ze onderscheidend maken. Deze benadering maakt scherpe, innovatieve designs mogelijk
Lees meer
Gestikte Muur KlokGestikte wandklok

De Gestikte Muur Klok ontleent zijn schoonheid aan zijn eenvoud. Het is een slimme en speelse klok. Het stiksel komt tot stand door een 3 meter lang touw die ook wordt gebruikt om de klok mee aan de muur te hangen.

Lees meer
gratis roomplanner
SophieSophie

Als onze gevoelens veranderen, verandert ook de perceptie die we hebben van tijd. Layla Mehdi Pour ontwierp een wandklok, bestaande uit twee overlappende geverfde multiplexs vlakken bestaande uit 12 lijnen.

Lees meer
foto op aluminiumAankleding van je muren
Heb jij ook van die lange lege saaie muren thuis of ben je al maanden aan het dubben wat je nou eens boven de bank in de woonkamer moet ophangen? Zeg nou zelf, zo'n lege muur is best wel saai ook al heb je hem misschien een kleurtje gegeven
Foto op aluminium
Sandwich ThingsSandwich Things
Het Nederlandse modelabel Sandwich, al 35 jaar geliefd bij veel vrouwen, komt voor het eerst met een interieurcollectie: Sandwich Things.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Hema oktober woonmaandWoonmaand bij HEMA
Het is oktober en deze maand is bij uitstek de woonmaand in Nederland. Alle nieuwe collecties op het gebied van wonen zijn weer in de winkels te bewonderen. Ook HEMA introduceert vier prachtige collecties woonaccessoires die perfect aansluiten op de woontrends voor dit seizoen!
Lees meer
Nextime bewegende klokWin een bewegende klok
De winnaars zijn bekend! Kijk snel of jij een klok gewonnen hebt!
Deze winactie is afgelopen
dienbladenDienbladen stylingtips
Een ontbijtje op bed serveren of een heerlijke coctail thuis op je terras? Een dienblad is een ideale accessoire om hapjes en drankjes te serveren
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Tv beugel voor elke ruimteTv beugel voor elke ruimte
Staat jouw tv nog steeds op een kastje of plankje en wil je deze eindelijk eens mooi ophangen? Dan is hiervoor een tv beugel de ideale oplossing. Je kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment muur- en plafondbeugels.
Lees meer
Oosters interieurEen Oosters interieur
Ben je op zoek naar een warme sfeer voor in je interieur denk dan eens aan Oosterse meubelen of woonaccessoires. Donkergekleurd hout, warme terratinten en rode accenten zijn een aantal kenmerken die de Oosterse stijl perfect omschrijven.
Lees meer
MuurstickersTenstickers.nl
Tenstickers.nl is ontstaan uit de ondernemersgeest van vakmensen uit de decoratie en e-commerce sector. Ons doel is om de decoratiesector een boost te geven door de consument direct in contact te laten staan met de producenten, zonder tussenkomst van een tussenpersoon (bv. retailers).
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner