Creëer een nieuwe sfeer in huis. In een handomdraai een andere kleur strak op de muur. Dit is nu mogelijk met de matte muurverf Strak op de muur van Flexa. Een logisch vervolg op de succesvolle introductie van Flexa Strak in de lak in 2009. De muurverf is eenvoudig aan te brengen, dekt optimaal en is bovendien goed te reinigen. Met Flexa Strak op de muur verzekerd van een mooi resultaat.

Flexa muurverf

Eenvoudig en doeltreffend
Flexa Strak op de muur is een matte muurverf van hoge kwaliteit voor gebruik in huis. De verf voor muren en plafonds is ook geschikt voor keukens en badkamers. Flexa Strak op de muur is goed schoon te maken en behoudt ook na het reinigen de matte uitstraling.

Flexa muurverf

Flexa muurverf

Kleuren
Flexa Strak op de muur is verkrijgbaar in 35 aansprekende hedendaagse kleuren; van zachte, neutrale tinten tot frisse, heldere kleuren. Ruim 20 kleuren zijn zowel in Flexa Strak op de muur als Flexa Strak in de lak verkrijgbaar. Daardoor is het mogelijk om met kleur een perfect geheel te creëren. En om een kleur thuis goed te kunnen beoordelen, is het mogelijk om een A5 formaat kleurstaal te bestellen via flexa.nl Hier staat een overzicht van het totale kleurenpalet van Flexa Strak op de muur.


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen