wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Interieur en kleur - Pagina: 1

 
De kleur van 2013: EmeraldDe kleur van 2013: Emerald

Elk seizoen zijn de designers in de ban van een andere kleur. Volgens Pantone, wereldwijd autoriteit op het gebied van kleur, wordt de kleur van 2013 smaragdgroen.

lees meer
BlauwNatuurlijk blauw

De kleur BLAUW geeft het interieur een levendige en natuurlijke uitstraling omdat het doet denken aan de eindeloze lucht en zee. In huis geven blauwtinten een gevoel van rust en kalmte. Het opent de geest voor intuïtie en creëert een pure en zuivere uitstraling in huis.

lees meer
Roodde kleur van passie is ROOD!

Een warme, vrolijke, uitnodigende en stimulerende kleur die 100% passie uitstraalt. Rood geeft karakter aan je huis en creëert meteen een spannend en feestelijk gevoel.

lees meer
Squint limitedCodewoord: Streepjes

Van kunstzinnige foto’s tot ouderwetse streepdessins en hippe retro motieven tot geometrische patronen; in het nieuwe interieur mag een print niet ontbreken. Bij voorkeur niet alleen op de muur in de vorm van een behang maar ook een printje verwerkt in het vloerkleed, de bank, het gordijn of die lampenkap.

lees meer
Kleurentrends 2012 - 2013(kleur)trends voor 2012-2013

Sigma Coatings heeft de (kleur)trends voor 2012-2013 op een rij gezet. Daarbij lijkt de hang naar het zintuiglijke, traditionele, persoonlijke, duurzame, positieve en ruimtelijke de toekomst te bepalen.

lees meer
Pantone aan de muurEen échte Pantone

PANTONE UNIVERSE™ Art is een nieuwe collectie klassieke canvas prints van de wereldwijde kleurenautoriteit Pantone. De gekleurde canvas prints zijn geschikt voor elke ruimte

lees meer
Tuin in de zomerBijzonder blauw

Blauw heeft een heel bijzondere uitwerking. Maar er is een duidelijk verschil tussen licht- of hemelsblauw en dieper blauw of indigo.

lees meer
Graham & BrownKelly Hoppen Kelly Hoppen verfcollectie

De stijl van Kelly Hoppen kenmerkt zich door mooie combinaties die kwaliteit, stijl en luxe uitstralen. Voor deze verfcollectie liet zij zich inspireren door oosterse culturen en organische materialen.

lees meer
Graham and Brown EthosKleur in je interieur?

De basis rustig houden is slim. De komende jaren is één van de trends die we op beurzen en in de woonbladen zien: harmonieuze, op elkaar afgestemde kleuren.

lees meer
InterieurtipsTulpen in je huis

Tulpen in je huis, dus voorjaar in je huis! Wist je dat er ruim 900 verschillende tulpen soorten bestaan?

lees meer
InterieurtipsKleur en harmonie in je huis.

Op dit moment zie je voor het voorjaar weer heel veel vrolijke accentkleuren voor in je interieur. Oranje, geel, blauw en ook weer felgroen zijn volop aanwezig.

lees meer
InterieurtipsKleur op je muur!

Betekent voor jou de zomer: zin in kleur? Kleur in nieuwe gekleurde bloempotten voor op je terras, kleur in je huis met bloemen of nieuwe kussens?

lees meer
KleurtrendsBreng kleur in uw interieur

Waarschijnlijk weet u uit eigen ervaring dat kleur sfeerbepalend is en uw stemming en gevoel kunnen beïnvloeden

lees meer
KleurenWelke kleuren maken gelukkig?

Histor presenteert 14 nieuwe felle, heldere en eerlijke trendkleuren: van brem tot kaviaar, van dadel tot druif, van schors tot zeeschuim.

lees meer
Flexa kleurenFlexa Au Naturel

Kleuren die je meenemen naar de basis van materialen, naar hun verschillende texturen en tinten. De achttien kleuren van Flexa Colors Au Naturel sluiten hierbij naadloos aan.

lees meer
EijffingerKleur je interieur met Eijffinger

Kleur je interieur met de mooiste behangcollecties van het Nederlandse behangmerk Eijffinger

lees meer
Behang en wandbekledingGeel: trendkleur

In de zomer zien we vaak een opleving van de kleur geel. Logisch want geen enkele kleur wordt zo sterk met de zon en zomer geassocieerd als geel.

lees meer
ForboMarmoleum colours for kids

Om in te spelen op het vele gebruik van Marmoleum click in de kinderkamer, introduceert Forbo Flooring drie nieuwekinderkleuren: bleeckerstreet, blue en golden sunset.

lees meer
FlexaFlexa homemade collectie

Je huis, de plek waar je jezelf bent. Jezelf laat zien. Maak van je huis een persoonlijk boek. Mix elementen van vroeger en Match ze met spullen van nu.

lees meer
HistorDe charme van donkere kleuren

Diep en donkergetint zijn de kleuren deze winter. En dat schept heel wat creatieve mogelijkheden voor binnenshuis. Als kleurenspecialist geeft Histor je tips voor een warm en geborgen interieur.

lees meer
InterieurtrendsMos, mosterd en mandarijnen!

De kleuren groen, geel en oranje overheersen binnen de nieuwe collecties. We hebben het dan niet over een enkel kleuraccent of kleine details; de kleuren worden groots ingezet!

lees meer
WandbekledingCharlotte's Locks No. 268

Charlottes Locks No. 268 is verkozen tot de beste verf tijdens de Design Awards 2011 van het felbegeerde Wallpaper* magazine in de categorie binnenlands design

lees meer
KeukenwerkbladenUtility als trend

Cosentino levert in haar Silestone® programma een aantal oppervlakken die aansluit op deze nieuwe interieurtrend

lees meer
Histor kleurentrendsNieuwe Muurverf Mat Wit

Waar je met de bestaande 56 kleuren prachtige kleurencombinaties maakt in huis, breng je met de Histor One Muurverf Mat Wit rust in je interieur en zorg je voor een zachte look.

lees meer
Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner