wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Interieur en kleur

 
VerfColours of England
Het aangepaste kleurenpalet van de nieuwe ‘Colours of England’ kleurenkaart is zeer uitgebreid. De kaart bestaat uit 184 tinten: 170 afzonderlijke kleuren, waarvan er 14 worden herhaald in verschillende tinten binnen de ‘Colour Scales’.
Lees meer
Online verf kiezenOnline verf kiezen
De geheel vernieuwde website van Histor biedt vanaf nu verfkopers en klussers handige online tools zoals een Verfkluswijzer, digitale Kleurkiezer en tips van verfexperts
Lees meer
gratis roomplanner
Gratis keukenboek
Moments of ColourMoments of Colour
Little Greene, producent van hoogwaardige verf en behang, heeft een originele en opvallende aanpak voor haar reclamecampagne in het najaar van 2014.
Lees meer
Pretty PastelPretty Pastel
La Via Lattea, oftewel ‘Melkweg’, is een Italiaanse muurverf met een subtiel sprankelend effect. La Via Lattea is het nieuwste product van de producent Giorgio Graesan, welke bekend staat om zijn vernieuwende producten en mooie, warme kleurstellingen.
Lees meer
FlexaDe kleurentrends van 2014

De tijdgeest heeft veel invloed op de kleuren die mensen mooi vinden. Voor 2014 zien we een wereld op zoek naar antwoorden, wat een breed, spannend palet oplevert van kleuren die vernieuwing symboliseren.

Lees meer
Interieuradvies nodig?
Topkleuren voor 2014Topkleuren voor 2014

De kleuren die het komende jaar onze interieurs zullen sieren weerspiegelen de instinctieve neiging om de strakke, sterk omlijnde aspecten die het hedendaagse leven domineren, de rug toe te keren.

Lees meer
Little GreeneKindveilige verf van Little Greene

Kinderen kauwen graag op speelgoed, ‘proeven’ muren en stoppen graag spulletjes in hun mond. Daarom is het van groot belang welke verf je gebruikt bij het schilderen van de kinderkamer en kindermeubels.

Lees meer
Histor Perfect FinishHistor Perfect Finish
Breng dit najaar je muren tot leven met de vernieuwde Histor Perfect Finish Muurverf Histor introduceert vernieuwd assortiment matte muurverven: Histor Perfect Finish
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
“Grey” by Little Greene“Grey” by Little Greene

Grijs staat aan de basis van historische decoratie en blijft een tijdloze signatuur voor een eigentijds interieur. De eerste decoratieve verfmonsters, onderdeel van het English Heritage archief, bevatten tinten die alleen gebaseerd zijn op roet en ijzeroxide pigmenten.

Lees meer
kalkmatte muurverfkalkmatte muurverf

In een drukke tijd, waar de behoefte aan rust voor velen belangrijk is, brengt Histor een nieuw stijlconcept. Speciaal voor meer kalmte en geborgenheid in het interieurlanceert Histor The Color Collection.

Lees meer
Floor Paint van Farrow & BallFloor Paint van Farrow & Ball

De vloer wordt steeds meer beschouwd als de ‘vijfde muur’, een plek om kunstobjecten ten toon te stellen of om een interieur een origineel tintje te geven. Met behulp van Farrow & Ball Floor Paint kunt u houten of betonnen vloeren met een vleugje kleur transformeren.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Platinum PaintPlatinum Paint

Graham & Brown Platinum verf geeft een luxe matte finish aan muren, plafonds, hout en metaal waarmee men een krijtachtige look and feel creëert. Door zijn speciale duurzame formule op waterbasis is Graham & Brown Platinum verf slijtvast en afwasbaar en zorgt ervoor dat muren langer mooi blijven.

Lees meer
Ikea kleurIKEA:Limited edition kleur

Een nieuwe lente betekent nieuwe kleuren en nieuwe mogelijkheden. De nieuwe SPRINGKORN collectie van IKEA daagt je uit om zowel binnen als buiten te experimenteren met zomers textiel.

Lees meer
SigmaShadow on the wall...

Sigmulto Effino, de supermatte decoratiemuurverf van Sigma met subtiel schaduweffect, krijgt er 40 nieuwe kleuren bij. Met twee toepassingen levert dat niet minder dan 80 decoratieve resultaten op.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner