wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Inrichten en indelen

 
Gratis 3D interieur ontwerpenGratis 3D roomplanner
Op roomplanner-online.nl maak je een handomdraai een 2- of 3D-ontwerp van je nieuwe inrichting. Meld je eenmalig aan en krijg onbeperkt en gratis toegang tot de 3D interieur ontwerper!
Gratis 3D roomplanner
InterieurEen nieuw interieur
Eens in de zoveel tijd krijgen we de kriebels en willen we weer eens wat anders in ons interieur. Soms omdat we iets op tv of in de bladen hebben gezien wat we ontzettend gaaf vinden maar soms ook gewoon omdat je bent uitgekeken op een bepaalde sfeer en toe bent aan iets nieuws.
Lees meer
Interieuradvies nodig?
gratis woonbrochures
Modern interieurTips voor een modern interieur
Het interieur van een huis is met regelmaat aan verandering onderhevig, vooral wanneer nieuwe trends hun intrede doen. De meeste kleuren en patronen van vroeger kunnen nu ‘echt niet meer’. Om je inrichting een moderne boost te geven volgen hier een vijftal stylingtips.
Lees meer
kabels wegwerkenKabels netjes wegwerken
Niets ziet er rommeliger uit dan losliggende kabels of kabels die achter een tafel naar beneden hangen. Het oogt niet alleen rommelig, het is ook nog eens gevaarlijk. Gelukkig zijn er praktische oplossingen om je kabels netjes weg te werken.
Lees meer
Industrieel interieurWoonkamer met industriële look
De industriële stijl wordt met de dag populairder in Nederland. De stijl is grotendeels afgeleid van de inrichting van vroegere fabrieken. Vandaag de dag worden dergelijke materialen steeds vaker gebruikt om een woning te voorzien van een industriële look.
Industrieel interieur
gratis roomplanner
Werelds wonenWerelds wonen doe je zo
Met de juiste kleuren en materialen roep je zomaar die Marokkaanse, Peruaanse of Indiase sferen op. Vanaf je favoriete plekje op de bank waan je je weer even op die bijzondere plek.
Werelds wonen
Het inrichten van je eetkamerHet inrichten van je eetkamer
De eetkamer is een belangrijke ruimte in je woning. Naast de woonkamer, spendeer je het meest vrije tijd in de eetkamer. Tegenwoordig is een eetkamer de plek om elkaar te ontmoeten, om lekker met elkaar te eten en de dag door te spreken.
Lees meer
IkeaIkea voorjaar 2014

De lente staat voor de deur. Dit is het moment om je spullen opnieuw te organiseren en nieuwe ruimte te creëren. IKEA helpt je hierbij met een aantal handige nieuwe opbergoplossingen.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
interieuradvies van interieurstylistenInterieuradvies nodig?

Tussen huis & thuis; de interieurstylist. Wonenonline introduceert interieuradvies-online.nl, een must voor alle interieurliefhebbers.

Lees meer
Zen aan de ZaanZen aan de Zaan

Tegen de stroom in groeide Piet Boon de afgelopen jaren uit van Dutch designer tot internationaal merk. Zijn ontwerpvisie blijkt van New York tot Korea aan te slaan. Blijkbaar zit er iets universeels in, dat misschien het best te typeren is als het gouden midden tussen Zaans en zen.

Lees meer
Win uw droominterieurWin een droominterieur twv 4500

Bij het gratis woonideeënboek 2014 maak je nu kans op een interieur twv 4500 euro. Ieder kwartaal wordt er een nieuwe winnaar gekozen! 

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
WoonboekenInspirerende woonboeken

Ben je een liefhebber van wonen & interieur? Dan mogen een paar inspirerende woonboeken in jouw boekenkast natuurlijk niet ontbreken

Lees meer
Google hoofdkantoor LondonBinnengluren bij: Google

Chillen op kantoor? Geen probleem bij Google! Google heeft wereldwijd meer dan 70 kantoren en allemaal zijn deze op zeer bijzondere wijze ingericht!

Lees meer
Raamdecoratie trends 2012 -2013 Modern Urban Interieur

Raamdecoratie is minder trendgevoelig dan bijvoorbeeld behang, meubilair en accessoires. Toch zijn er trends aan te wijzen in bijvoorbeeld kleuren en patronen van gordijnstoffen. Ook nieuwe technieken en doorontwikkelingen zorgen ervoor dat raamdecoratie zich steeds blijft vernieuwen.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner