wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Design

 
Sofia Coffee TableSofia Coffee Table
De schoonheid van de Sofia koffietafel komt voort uit de unieke eigenschappen van “Teka” massief hout. Deze tafel is gemaakt met hangende, massief tekahouten cylinders.
Lees meer
Cable LightCable Light

De aanmeerpalen die veel te zien zijn in havens waren de inspiratie voor deze keramieken lamp. The textielen kabel is om de keramieken lampenkap heen gewikkeld en zorgt zo voor een unieke uitstraling.

Lees meer
Gratis keukenboek
gratis roomplanner
LampeLampe

Lampe is een volledig gehaakte lamp. Geïnspireerd door een simpele snoer-met-fitting lamp wat Lampe meer kleur en textuur geeft.

Lees meer
H2OH2O

De “H2O” is een hanglamp van Nebulite®, beschikbaar met een glanzende of matte afwerking en in verschillende kleuren, waardoor hij verschillende stijlen uit kan beelden.

Lees meer
SpiellampeSpiellampe

Weet je nog hoe je in je kindertijd met blokken speelde? Ontdek je creativiteit opnieuwe met Spiellampe… meer dan een lamp! Je kunt de vorm en de richting waarin de lamp schijnt veranderen afhankelijk van je stemming en verbeelding.

Lees meer
Solarspot daglichtsysteem
Triangelrekje FlorTriangelrekje Flor
Triangelrekje 'Flor, 2 driehoeken die in elkaar overvloeien, is gemaakt van grenen multiplex. De vormgeving is eenvoudig, een leuke muurdecoratie, ideaal om je lievelingsboek of plant er op uit te stallen.
Lees meer
ColoredSHAPEColoredSHAPE

De standaarden van ruimte en creativiteit doorbrekend, creëert Sabrina Fossi de minimalistische Shape Lamp. Ze haalde inspiratie uit het silhouet van een klassieke lamp voor op een nachtkastje.

Lees meer
FreakishCLOCKFreakishCLOCK
Industrieel ontwerpster Sabrina Fosse vindt dat de minuscule verschillen en details van objecten ze onderscheidend maken. Deze benadering maakt scherpe, innovatieve designs mogelijk
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Network shelves setNetwork shelves set
Vele opstellingen zijn mogelijk zodat u uw eigen opstelling kan maken op basis van uw ruimte en wensen. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en afwerkingen.
Lees meer
Stitched koffietafelStitched koffietafel

Is het mogelijk om een houten tafel te naaien? Deze salontafel is onderdeel van de Stitched collectie. Hij staat leuk als los of kan naast de stitched bijzettafel geplaatst worden.

Lees meer
Gestikte Muur KlokGestikte wandklok

De Gestikte Muur Klok ontleent zijn schoonheid aan zijn eenvoud. Het is een slimme en speelse klok. Het stiksel komt tot stand door een 3 meter lang touw die ook wordt gebruikt om de klok mee aan de muur te hangen.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Birdplace 50′sBirdplace 50′s

Birdplace 50′s is een vogelhuisje dat aan alle Rebob eisen voldoet: het refereert aan de mid-century vormgeving, is van hoogwaardig materiaal gemaakt en is lichtvoetig.

Lees meer
SophieSophie

Als onze gevoelens veranderen, verandert ook de perceptie die we hebben van tijd. Layla Mehdi Pour ontwierp een wandklok, bestaande uit twee overlappende geverfde multiplexs vlakken bestaande uit 12 lijnen.

Lees meer
Paparazzi lampPaparazzi lamp

Plafondlamp replica van een spiegelreflexcamera lens. Urenlang precisie werk is besteed om de unieke details aan te brengen, zorgvuldig met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner