wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Hay

 
IKEA HAY en Tom DixonIKEA HAY en Tom Dixon
IKEA verrast opnieuw door samenwerkingen aan te gaan met de designers van HAY en de Britse designer Tom Dixon. Het woonwarenhuis kondigde dit onlanges aan op de Democratic Design Day in het Zweedse Älmhult.
Lees meer
hay field snijplankhay field snijplank
De Field snijplank van Hay is ontworpen door Shane Schneck en is dé perfecte combinatie van mooi design met functie. De groeven van de Hay snijplank verzamelen de kruimels zodat je de tafel niet schoon hoeft te maken na het gebruik van deze snijplank.
hay field snijplank
Gratis keukenboek
Hay DLM Tafel Hay DLM Tafel
De Hay DLM tafel is een moderne, simplistisch vormgegeven bijzettafel. De compacte tafel, ontworpen door Thomas Bentzen biedt verrassend veel ruimte. Deze unieke bijzettafel is gemakkelijk verplaatsbaar dankzij het handvat.
Hay DLM Tafel
Hay bloempot hay bloempot
Op zoek naar een minimalistische bloempot? Dan zit je met de Hay bloempot goed! De stevige Hay bloempot is ideaal voor allerlei binnenplanten. De bloempot heeft een robuuste uitstraling met een natuurlijke afwerking.
hay bloempot
Hay Hee Dining StoelHay Hee Dining Stoel
Designer Hee Welling houdt het graag simpel. Hij bedacht een simpele stoel waar je lekker op kan zitten, die er ook nog goed uit ziet! Het resultaat: een bijzondere stoel met een speels uiterlijk dat niets af doet aan de functionaliteit.
Hay Hee Dining Stoel
Hay Printed Penta KussenHay Printed Penta Kussen
Dit Printed Kussen van Wrong for Hay spat zo van je bank af! Het prachtige patroon en de vrolijke kleuren kun je mooi combineren met een effen bank. Geef je woon- of slaapkamer een frisse boost met deze eye-catcher.
Hay Printed Penta Kussen
Hay bella salontafelHay bella salontafel
De Bella tafel van Hay heeft een op-en-top Scandinavische uitstraling. De moderne kleuren van de Bella laten de natuurlijke structuur van het houdt doorschijnen: voor een stoere touch!
Hay bella salontafel
Hay Pion tafellampHay Pion tafellamp
De Hay Pion tafellamp heeft een aluminium frame en een kartonnen buis zodat je hem eenvoudig in elkaar kunt zetten terwijl het licht UV stabiel is en is vlamresistant.
Hay Pion tafellamp
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Hay About a ChairHay About a Chair
Een ware celebrity onder de designstoelen. De Hay About a Chair AAC22 is één van de pronkstukken van designer Hee Welling. Comfortabel, stijlvol en toch eenvoudig!
Hay About a Chair
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner