wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Harlequin

 
Tresillo van HarlequinTresillo van Harlequin
Tresillo is de nieuwe, door de mode geïnspireerde collectie gevarieerde stoffen en behangpapieren van Harlequin die half augustus 2016 zal worden gelanceerd. Deze bruisende en vreugdevolle collectie heeft een moeiteloze flow die ook in de naam terugkomt.
Harlequin interieurstoffen
Scion Kids behang en stoffenScion Kids behang en stoffen
Leuk nieuws! Het Britse merk SCION, bekend om de trendy, eigenwijze en toch betaalbare ontwerpen, komt nu met haar eerste assortiment stoffen en behang die speciaal zijn ontworpen voor kinderen - en mensen die jong van geest zijn!
Naar Scion Kids behang en stoffen
gratis woonbrochures
gratis roomplanner
Harlequin PalmettoHarlequin Palmetto
Palmetto is een aantrekkelijke collectie bedrukte stoffen, weefstoffen en behangpapier en werd geïnspireerd door vroege ochtendwandelingen door het bos en avondwandelingen in een heerlijk geurende bloementuin.
Lees meer
Harlequin PurityHarlequin Purity
De Harlequin Studio heeft Purity ontwikkeld, een prachtige collectie van verfijnde ontwerpen. Het moeiteloos elegante Purity staat voor een mengsel van tijdloze en door de archieven geïnspireerde motieven, opnieuw uitgewerkt voor een eigentijdse aantrekkingskracht.
Lees meer
Harlequin AmaziliaHarlequin Amazilia
De Harlequin studio introduceert Amazilia, een schitterende collectie stoffen en behang op basis van extravagante, tropische motieven in magnifieke kleurschema's.
Lees meer
Interieuradvies nodig?
Harlequin Sheers en StructuresHarlequin Sheers en Structures
Momentum Sheers en Structures 2 volgen moeiteloos in de voetsporen van de zeer succesvolle eerste collectie en bieden het perfecte vervolg op de Momentum stoffen.
Lees meer
Harlequin najaar 2014Harlequin najaar 2014

In de herfst van 2014 komt de studio met twee zeer modieuze collecties geweven stoffen; een dramatische behang collectie, een innovatieve collectie doorschijnende stoffen en structuren en een assortiment decoratieve effen stoffen, welke moeiteloos kunnen worden gecombineerd voor een harmonieus en uiterst chique interieur.

Lees meer
Artisan EmbroideriesArtisan Embroideries

De Harlequin studio introduceert Artisan Embroideries; een betoverende en stijlvolle collectie die typerend is voor handgeweven chic

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Harlequin ZambeziHarlequin Zambezi

Harlequin Contract lanceert Zambezi, een weelderig assortiment abstracte geometrische fluweelstoffen. De collectie doet sterk denken aan de glamoureuze motieven van de jaren 1930

Lees meer
Harlequin Jardin BohèmeHarlequin Jardin Bohème

Jardin Bohème, dat bestaat uit bedrukte stoffen, kant en een mix van deze twee, evenals weefsels en behangpapier, is een uitgebreide en slim gecoördineerde collectie, ideaal voor alle gebieden in het huis

Lees meer
LeonidaAdembenemend prachtbehang

Deze collectie vat de nostalgische geest en onbevangenheid van weleer. Leonida is echt een adembenemende collectie. Zowel het behang als het fluweel is geschikt voor diverse kamers en verschillende stijle

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Harlequin PoeticaHarlequin Poetica

Op zoek naar nieuwe inspiratie voor haar nieuwste collectie verdiepte Harlequin Studio zich in de glorieuze Engelse countryside. De nieuwe collectie Poetica wordt in september verwacht.

Lees meer
Mimi Checks and StripesMimi Checks and Stripes

U kunt de opgewekte patronen met smalle strepen, tijkstrepen, strepen in bonte kleuren en tafelkleedmotieven overal in huis gebruiken om uw interieur op te vrolijken of er een nieuwe impuls aan te geven.

Lees meer
All About MeAll About Me

The Harlequin Studio heeft de reputatie gekregen van gevatte en fantastische kindercollectie die aantrekkelijk is voor zowel jonge mensen als voor mensen die nog jong van geest zijn! Het nieuwste assortiment, All About Me houdt deze traditie in stand met de vrolijke ontwerpen en rijke kleuren.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner