wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Graham and Brown

 
BehangDoorleefde wanden
Oude wanden, muren van steen, hout of ander materiaal zijn niet meer weg te denken uit trendy interieurs. Echter hoe kun je deze realiseren in een nieuwbouw woning
Lees meer
BehangOude meesters op een nieuw doek
Met trots presenteert Graham & Brown de behangcollectie Old Masters. Geïnspireerd door de grootste kunstenaars die ons land heeft voortgebracht, ontwikkelde het bedrijf twee rijk gedecoreerde behangen.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis roomplanner
BehangSoft Tones met een punch
Het voorjaar nodigt uit om het huis weer een opfrisbeurt te geven. Geen zin in een grote schoonmaak maar wel in wat frisheid in huis dan biedt Graham & Brown volop kansen om de muren van een fris nieuw behang te voorzien.
Lees meer
Behang Behang van 2017
Als kick off van het nieuwe jaar introduceert Graham & Brown haar “Wallpaper of the Year 2017”: Reflections. In dit behang worden de belangrijke trends gecombineerd.
Lees meer
Graham and BrownKelly Hoppen by Graham and Brown
Graham & Brown kondigt de lancering aan van haar nieuwste behangcollectie met de award winnende interieurdesigner Kelly Hoppen MBE. De nieuwe collectie is geïnspireerd op de voorliefde van Kelly voor strakke lijnen en geometrische patronen en verfijnde texturen.
Lees meer
Solarspot daglichtsysteem
Cactus behangCactus behang
Dit geometrische behang van Graham & Brown kreeg de naam “Prince Charles”. Het is ontworpen door Alessandro Pollio en geïnspireerd op de natuur. Het patroon is grafisch en een beetje mysterieus.
Lees meer
Marmer behangMarmer behang
De marmertrend houdt nog even aan. Een behang met een marmereffect in grijs of zwart laat de wand perfect tot zijn recht komen. Graham & Brown heeft zo’n marmerbehang in haar collectie.
Lees meer
Trends in behangTrends in behang
Behang is de ideale partner in crime om snel een metamorfose te realiseren in je interieur. Geïnspireerd door fashion, media of anderszins. Het maakt niet uit met deze drie geselecteerde behangen van Graham & Brown staat niets meer in de weg.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
ELLE behangcollectieELLE fashion behang
Met trots presenteert het toonaangevende behangmerk Graham & Brown de nieuwe dessins van de ELLE behangcollectie; hét vooraanstaande merk in de wereld van magazines, fashion en decoratie.
ELLE behangcollectie
Behang met Portugese tegelBehang met Portugese tegel
Patchwork patronen passen goed in de huidige woontrend. Ook oude, ambachtelijk vervaardigde tegeltjes zijn geliefd.
Lees meer
Crateworld behang van StapelgoedCrateworld behang van Stapelgoed
Graham & Brown ontwikkelde samen met de ontwerpers van Stapelgoed een behang- en postercollectie. Een unieke en eigentijdse collectie met behang dat perfect past in elk interieur en ieders huis kleur en warmte geeft.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Dottige Dots Dottige Dots
Nieuw in de behangcollectie van Graham & Brown is dit hippe Dotty behang met gouden of zwarte stippen. Het behang geeft baby-, kinder- en tienerkamers een eigenwijze look maar misstaat ook zeker niet in een woonkamer.
Stippen behang
Stapelgoed by Graham & BrownStapelgoed by Graham & Brown
Tijdens de zoektocht naar unieke en mooie prints voor de nieuwe behang collectie waren de ontwerpers van Stapelgoed het er al snel over eens: het moest uniek, eigentijds en verrassend worden.
Stapelgoed by Graham & Brown
Gouden pauwenveer behangGouden pauwenveer behang
Uit de luxe behangcollectie Artisan van Graham & Brown is het behang Quill in goud een echte eyecatcher. Op een glanzende gouden ondergrond zorgt een elegant slingerend pauw motief voor een stijlvol design.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner