wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

BN Wallcoverings

 
Color StoriesColor Stories
Elke kleur heeft zijn eigen verhaal: op basis van de natuur, gebaseerd op muziek, op basis van plaatsen of op voedsel. Alle dingen in het leven waar we van genieten.
Lees meer
BehangIndian Summer
Indian Summer brengt exotische avonturen in huis. Een collectie voor interieur liefhebbers die verder kijken dan grenzen en die zich altijd en overal laten inspireren door kunst, fashion, kleuren en interieurs die ze wereldwijd zien.
Lees meer
gratis roomplanner
Gratis keukenboek
Behangcollectie IdentityBehangcollectie Identity
Identity, de nieuwe collectie wandbekleding van Origin – luxury wallcoverings, omarmt de schoonheid van natuurlijke imperfecties. Geïnspireerd door de kracht en eenvoud van de natuur geven de stijlvolle dessins een interieur een authentiek karakter en een exclusieve identiteit.
Lees meer
Behangcollectie CuriousBehangcollectie Curious
Curious is geïnspireerd door de schoonheid van huiden, gecombineerd met een vleugje klassiek. Elegant, gestructureerd leer met een zachte, soepele touch kan gemixt worden met de mooie, gekrulde ornamenten.
Behangcollectie Curious
Sweet DreamsSweet Dreams
Een zacht gevoel en zacht om te zien, dit behang uit onze Sweet Dreams collectie. Gladde en natuurlijke texturen zijn bedekt met zoete ontwerpen
Sweet Dreams
Solarspot daglichtsysteem
Behangcollectie EssentialsBehangcollectie Essentials
De Essentials collectie is een mix van urban en natuurlijke elementen. De perfecte combinatie tussen cultuur en handgemaakte materialen
Lees meer
Scandinavisch behang HejScandinavisch behang Hej
Het unieke Scandinavische gevoel met zachte tinten en modern, grafisch ontwerp is multi-inzetbaar. Het combineren van verschillende dessins binnen deze collectie kan prachtig werken.
Lees meer
Pure PassionPure Passion
Onze nieuwste collectie Maison Deco is PURE PASSION. Dit behang heeft zachte, warme kleuren en een glinsterende ondergrond die speelt met het licht.
Pure Passion behang
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
ChacranChacran
De basis van de collectie Chacran ligt in de natuur. Vlinders, insecten, pauwen en bloemen maken dit behang tot een sprookjes-achtig decor. De diversiteit van de natuur is ook terug te zien in het kleurenpalet van deze collectie.
Chacran behang
Dutch Masters behangDutch Masters behang
Deze collectie is geïnspireerd door grote meesterwerken uit het Rijksmuseum Amsterdam. In deze collectie ontstaan weelderige bloemen op een diepzwarte achtergrond, en bloeiend in vintage-geïnspireerd grijs, diep rood, en crème.
Rijksmuseum behang
Rivièra Maison behangRivièra Maison behang
Vier het leven zoals u dat wilt, vanuit een sterke basis. Maak uw eigen krachtige statements in huis met deze bijzonder getextureerde behangcollectie. Het behang oogt en voelt als natuurlijke, ruwe materialen zoals driftwood en rotan en geeft een enigszins ruige maar warme uitstraling aan de muren.
Rivièra Maison behang
Volg Wonenonline op Instagram
Summer Breeze!Summer Breeze!
Bomen in bloei, mooie zomerluchten en kleurrijke bloemen overal; we houden allemaal van de zomer. Je kunt je huis elke dag van het jaar dezelfde sfeer geven met de nieuwe behangcollectie Summer Breeze!
Summer Breeze behang
Designed for LivingDesigned for Living
Voor deze collectie werden Jantien en Noor geïnspireerd door de natuur en handwerk. De moderne grafische patronen zijn gebaseerd op natuurlijke elementen en structuren zoals boomschors, vogelnesten, linnen en dierenprints. Voor de grote opvallende
Lees meer
Denim behangDenim behang
Modieus, comfortabel en populair over de hele wereld. Daarom een ode aan dit fijne, tijdloze fashion item en de stof waarvan het gemaakt is; Denim.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner