3157
Bloomingville meubels 2017
Gepubliceerd: 06-03-2017 Laatste update: 20-06-2017

De nieuwe meubelcollectie van Bloomingville is uitstekend te combineren met de Bloomingville woonaccessoires dus ga je gang en mix and match!

Meet Chubby
Drijf weg van de dagelijkse beslommeringen in de zachten modulaire zitbank Chubby. Deze zitbank geeft je verschillende stylingmogelijkheden en je kunt nog een extra poef toevoegen voor een stukje extra comfort of functionaliteit.

De droom van ieder meisje is toch wel de Phine make-up tafel in de mooie minimalistische Scandinavische look. Neem plaats en maak je klaar voor een gezellig avondje uit met je vriendinnen Nog een eyecatcher in de nieuwe meubelcollectie van Bloomingville is de Rox bank. De asymmetrische vorm geeft karakter aan de bank en de zachte fluwelen bekleding zorgt voor een warme touch.

inspiratiebrochures1.png

Welkom thuis
De nieuwe banken 'Phone' en 'Welcome' zijn geinspireerd op de jaren 50. Phone bank is voorzien van een handige opbergruimte.

Alle Bloomingville meubels worden met grote passie gemaakt in Denemarken

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide